Přeskočit na obsah

Ako – Fortuna @ 2,48 (Tipsport @ 2,44) Důvěra 7/10

Ako – Alvarez, De Jong. Fortuna @ 2,48 (Tipsport @ 2,44) Důvěra 7/10

Alvarez – Barrientos. Guayaquil challenger, Ekvádor. Finále kvalifikace, antuka

Zde hraje 25letý Alvarez a 34letý Barrientos. Musím říct, že už jsem nevěřil, že by Barrientos něco mohl uhrát ale SF v Bogotě mě dost překvapilo. Tady včera porazil Gomeze 76,64 ale ten odešel úplně fyzicky a druhý set buď hrál na eso, klidně z druhého servisu nebo debla, taky měl 12es a 11deblů a hrozně to Barrientosovi ulehčil. Ale nehrál špatně, hodně toho vrátil.

Alvarez na mě ale dělá lepší dojem. Včera slabého Zeballose porazil lehce 61,60 ale jak jsem psal ve včerejší analýze, hrál předtím dobré zápasy 2x s Kickerem, Baezem či Menou a ty vidím o kus dál než Barrientose. Asi bude Barrientos zas velmi nepříjemný ale o trochu větší kvalitu vidím u Alvareze

 

De Jong – Andreozzi. Guayaquil challenger, Ekvádor. 1kolo, antuka

21letý De Jong je solidní nepříjemný hráč. Nyní na tripu do JA uhrál v Bogotě SF a v Limě 2kolo. Porazil solidní hráče a dvě těsné prohry měl s Menou a Etcheverrym. Navíc zde v Guayaquilu loni udělal svůj průlom, když jako 349 hráč se dostal do SF.

30letý Andreozzi je výsledkově mimo. Neviděl jsem ho dlouho naživo, ale naposledy vyhrál v červenci a pak šest proher. Nyní v JA ve 3setech s Altmaierem, a hladce s Melzerem a JM Cerundolem když uhrál vždy jen 6gamů.

Zde mi přijde, že zas DeJong bude držet hodně balon ve hře a jestli Andreozzi není v pohodě, nemusí to vydržet a být tím co daleko víc kazí. Proto dám DeJonga

Translate »