Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,4. Důvěra 7/10

Ako – Hohmann, Nefve 2:0. Tipsport @ 2,4. Důvěra 7/10

Walkin – Hohmann. East Lansing, USA. 1kolo, hala

27letý Walkin se na žádném turnaji, ani exibičním neobjevil od října loňského roku kdy hrál v Austrálii exibiční turnaje. A pak hrál v létě 2020 UTR turnaji v Austrálii kde ale s každým lepším prohrál – Sekulic, Banes, Smith, Sweeny, Bouzigue…20letý Hohmann zde uhrál kvaldu (dva těsné zápasy – Goodger, Leblanc) Předtím hrál na All American Championship a dokonce porazil Feryho 63,76 a pak nestačil na Sheltona. Během roku kdy hrál za LSU na první pozici a tak potkával velmi dobré hráč (Rodrigues, Vacherot atd) a dobré zápasy odehrál při prohře s Hijikatou 76 ve 3setu, s Valem až 10-8 v STB nebo Valieva nebo Reca.

Zde dám na rozehranost z mnoha univerzitních turnajů zatímco Walkin si myslím bude potřebovat čas se do toho dostat

Manuel – Nefve. Columbus future, USA. 1kolo, hard

21letý Nefve je dle mě o pár levelů nad Manuelem. Jak na okruhu (posledně ČF v Ithace) tak na univeritních turnajích předvádí slušné výkony. Začátkem týdne vyhrál lokální turnaj, kde sice nikdo moc nebyl ale dle mě to byli hráči na úrovně Manuela.

To je 20letý hráč z Francie který hraje za Arkansas. To, že uhrál kvaldu byl jeho nejlepší výkon. Ale zas neměl až tak těžké soupeře. S Kirkovem předtím dostal 64,62 (body 62-44, na returnu 24-12, breaky 3z6 vs 0z1)  Zde to vidím podobně

Translate »