Přeskočit na obsah

Ako – Tipsport @ 2,97 (Fortuna @2,94) Důvěra 7/10

Ako – Tipsport @ 2,97 (Fortuna @2,94) Důvěra 7/10

Ferreira – Piros. Bratislava challenger, Slovensko. ČF, hala

Musím říct, že pro 22letého Pirose mám docela slabost. Velmi se mi líbí jak hraje. Koukal jsem na něj jak v Říčanecj které vyhrál tak na Spojích kde uhrál jen kvaldu. Pak odehrál dvě solidní haly ale nezvládl vyrovnané zápasy s Nakashimou a Ajdukovičem. Nyní v Bratislavě uhrál kvaldu a porazil Macháče a Lacka. To jde.

O 4 roky starší Ferreira Silva hraje takový standard. Často uhraje 1.kolo, max ČF. Dál se dostal loni v listopadu!To je strašně dlouhá doba. Zde porazil Tabernera a Svrčinu. To není špatný ale ani jeden z nich není vyloženě hráč do haly.

Proto zde na formu dám Pirose

Aboian – Guttierez. Aparecida de Goiana, Brazílie. ČF, antuka

Domácí 28letý Guttierez hraje v posledních týdnech solidně. Posledně finále a prohra ve 3setech se skvěle hrajícím Heidem a nyní dvě hladké výhry. 23letý Aboian z Argentiny hodně překvapil výhrou nad Gonzaleze. Samozřejmě je otázka zda ten raději neupřednostnil challenger v Campinas co se hraje příští týden (i když já myslím že spíš ne, toto je turnaj M25) Ale Aboian předtím neměl moc výsledky. Od titulu v září v Káhiře prohrál minule s Brittem, předtím jen 2gamy s M.Cuevasem..

Za mě je Guttierez lepší hráč a toto by měl zvládnout

Translate »