Přeskočit na obsah

Steviebets Premium je zde již 3 měsíce s yieldem 46,2%

Je to již 3 měsíce co jsem změnil způsob fungování. Po více než 2 letech a cca 700 analýzách zcela zdarma, jsem od září 2021 vytvořil Steviebets Premium Gold a Silver členství.

Byl to pro mne krok do neznáma. A byl jsem rád, že dost z vás se rozhodlo na tuto cestu vydat se mnou. Placené členství tipů zde má velmi špatné jméno, ale za více než 2roky své práce jsem vám dokázal, že i toto lze dělat poctivě. Ale samozřejmě sázení je hazard, a nikde nebylo psáno, že se nám hned bude dařit. Ale samozřejmě jsem si moc přál, abychom měli od začátku výsledky.

A jak to bývá, když něco děláte poctivě a srdcem, výsledky se dostavily nad očekávání. Jasně, bylo podloženo velkým množstvím času který jsem věnoval přípravě. Když jsem chtěl po vás peníze za členství, moje příprava byla ještě větší než v minulosti. Ale i tak je to stále sport a může to dopadnout jakkoliv.

No ale dnes jsem moc rád, že mohu říct, že to vyšlo 😊 Od září jsem napsal 242 analýz, 152 jich vyšlo, 78 ne a 3x se sázka vracela. Yield je neuvěřitelných 46,2% a teoretický zisk (i když je mi jasné, že v tomto kurzu a částce to nikdo asi nevsadil) by byl 470,230Kč!! Tím jsme se dostali na yield za posledních 12 měsíců na 28,7% a celkový od června 2019 (skoro 1000 analýz) na 20,8%.

Pro ty co Premium klub neznáte, zde je krátce jak to funguje. (vše samozřejmě najdete na mých stránkách)

Premium Gold klub stojí měsíčně 75euro +DPH. Členové mají vlastní Telegram skupinu kam analýzy posílám hned co je napíšu. Před začátkem Premium klubu jste si odhlasovali, že Gold klub může mít maximálně 50 členů. V současné době je volných už jen pár míst.

Pak je zde možnost Premium Silver klubu. Od prosince je zde cena 45euro + DPH.  O tipu se dozvíte z oznámení z klasické Telegram skupiny. V rámci členství obdržíte heslo díky kterému se prokliknete na mé stránky kde si analýzu přečtete. Tip je většinou sdílen cca 30min po Gold skupině. A na rovinu, znamená to, že kurz je v českých sázkovkách tak min. o 10-15% nižší. A samozřejmě s tím jak jsme neuvěřitelně úspěšní roste i výše dropů.

Díky všem, že mě sledujete a jedete v tom se mnou. A těm co se rozhodli si členství zaplatit – díky moc za důvěru. Snad jsem už dokázal, že i sázkové poradenství za které se platí lze dělat poctivě.

Ať se dál daří alespoň z poloviny tak jak doteď

S.

Translate »