Přeskočit na obsah

Ohlédnutí za lednem

Ahoj všem,

Je u konce asi můj nejtěžší měsíc co píšu a sdílím analýzy (a to je od června 2019). Celý loňský rok byl neuvěřitelný. Konečný yield byl 28,6%. To je úplně mimo realitu. Stačí se podívat kolik bývá jinde (dle žebříčku za 12měsíců v Tipsportu má první 9,5% a to dle jejich pravidel za ten kurz nevsadí vůbec nikdo) Samozřejmě to mělo za následek velké dropy, hlavně u Tipsportu kde pokles o 20% není ničím výjimečným. Pak jsem v září rozjel Premium a to pak byla ještě větší jízda. Za září-prosinec se dosáhlo yieldu 42,95%. To i přes brutální dropy každý člen musel vydělat. A zároveň se každý namlsal že to takto bude pořád.

Jenže…stále je to sport a hazard a ať se snažíte jak se snažíte, někdy se prostě nedaří. Dával jsem přípravě ještě víc času a samozřejmě znejistěl ve výběru zápasů. Věřte mi, že mě to hrozně štve když zveřejňuji jeden proherní tiket za druhým. Ale musíte si stále věřit, neměnit své sázkařské zvyky a vzorce. Mít dostatečný kapitál ať neodpadnete a jet prostě dál. Vždy byla série cca 5 proher za sebou, pak něco vyšlo a hned znovu…Ještě 26.1 byl yield -16,5% tedy při dropech mohl být minus kolem 30%. Hrozné. Naštěstí poslední 4 tikety jsme konečně trefily a dostali se na 4,6% (samozřejmě opět teoretických) a tak jsme něco z minusu získali zpět.

Jak koukám na stav předplatitelů, několik z vás během ledna zrušilo členství. Na jednu stranu se nedivím, na druhou pokud někdo očekává 40% yield stále a jen úspěšné období, je to nereálné, a opravdu pokud to má někdo takto, myslím, že nemá ani smysl ať to se mnou zkouší. Jak jsem již několikrát psal, yield přes 15% je brán jako nadstandardní.

Premium Gold klub byl stejně nyní již plně naplněn. Možná nyní je to šance pro vás co jste mi psali, že by jste se chtěli přidat. Ale chci mírnit vaše očekávání. Budou týdny, možná i měsíce kdy to nejde. To je fakt. A neočekávejte nereálné. To samozřejmě platí dvojnásob pro současné předplatitele. Díky že jste se mnou ale bohužel takové měsíce a týdny prostě budou.

Ať se daří

S.

Translate »