Přeskočit na obsah

Průzkum

Ahoj všem,

Již jsou to více než 3roky , přesněji 14.6.2019, co jsem mimo Tipsport zveřejnil první analýzu a co jsem se pustil do tohoto projektu. Co od vás vím, jste překvapený a zároveň potěšený, že to někdo dělá poctivě. A děkuji moc za tato slova, moc mě těší.

Zároveň za celou tuto dobu, mám yield 19,2%, když jsem ať zdarma či od září 2021 v Premium skupině zveřejnil více než 1300 analýz a několik blogů. Tento yield považuji za skvělý, jelikož na rozdíl od analyzátorů na Tipsportu nehoním open kurzy co jsou často mimo (a i tak mám lepší číslo než nejlepší analyzátoři na tenis). V branži se považuje yield nad 10% za absolutně skvělé číslo, ale když jsem nyní to zadal do googlu, první článek co na mě vyskočil píše, že dobré číslo je yield nad 6% (zdroj https://www.thepunterspage.com/return-on-investment) Samozřejmě ale vzhledem k této úspěšnosti, dropy jsou brutální. Snad se v brzké době na náš trh vrátí či přijde nějaká konkurence pro Tipsport a Fortunu. Je to potřeba jak sůl.

Jelikož se ale snažím stále zlepšovat a naslouchat vám, rozhodl jsem se udělat 2 průzkumy. Jeden mezi členy a ex členy (jedná se už o docela velkou skupinu) a jeden mezi lidmi co mě prostě sledují.

Pokud mi věnujete 2-3min svého času a tento krátký průzkum vyplníte, budu rád.

https://forms.gle/6bHRJY3FS86rAFBx5

Pak bych vás samozřejmě seznámil se závěry

díky moc a přeji hezké léto

 

S.

 

Translate »