Přeskočit na obsah

M25 Calabasas, 2kolo, hard. Sell

Po velmi úspěšném 1kole v Calabasasu budu dávat z 2kola zápas Sella z Brazílie, 25let který hraje s 23letým Fawcettem z USA. Zde budu věřit Sellovi který take v minulosti byl jedním z top hráčů na univerzitě a dokonce zde za UCLA dlouho hrál a dosáhl vice než 100 vítěztví . Také se mu v LA a okolí daří, loni zde vyhrál future a když začínal na okruhu tak zde v Calabasasu ve 2017 porazil I Hemeryho.
Na okruh se vrátil po 5 měsíční pause a pomalu se rozehrává, v Tusconu už uhrál finale. Zde šel z kvaldy (hlavně díky novým “skvělým” pravidlům co vymyslela ATP a ITF..) kterých je zrovna Sell velký kritik. Přešel tedy přes Friberga 62,60 a Kohena 63,62 a v 1kole porazil slušného Penistona 64,63. Z 1kola kvaldynejsou statistiky, ale v dalších 2 zápasech si ztratil jen 1x servis z 4bb (vše s Penistonem) a na retrurnu ztratil v součtu jen 22míčů!
Fawcett take patřil k top hráčům na školem byl dokonce loni na 13místě a třeba loni dvakrát porazil Holta ale přijde mi že jeho forma je o něco horší. Minulý týden porazil ve 3setech Derkase a prohrál ve 3setech s Vukičem, nyní má dobrý skalp Shana když si neprohrál servis a povolil jen 2bb, ale Shane se dost trápil na servisu a dal 10deblů.
Oba spolu hráli loni v létě ve Winnetce, vyhrál Fawcett 36,64,76 ale zápas byl vice než vyrovnaný a rozhodlo využití bb, Fawcett 3ze3, Sell 4z12 a bod na returnu36 vs 49 ve prospěch Sella.
Z toho všeho mi vychází že by to tentokrát mohlo dopadnout obráceně. Sell zde hraje výborně. Kurz bych dával tak max do 1,5

Translate »