Přeskočit na obsah

Blois, 1kolo, antuka Rune @1,58 Tipsport, Důvěra 10/10

Tak tento zápas je absolutní povinnost dát. V juniorském Race to Changdu světová jednička Holger Vitus Nodskov Rune jak je jeho celé jméno je teprve čerstvě od konce dubna 16letý supertalent. Mezi chlapama sice hrál jen 1 zápas, v DC porazil Hossama 62,76 loni v dubnu a to Hossam byl 311 na světě. Jinak vyhrává turnaje mezi junioroma jak na běžícím páse a naposledy dosáhl nejlepšího výsledku když vyhrál juniorské Roland Garros a to se ztrátou jen 1setu ve finále s Kodatem když vyhrál 63,67,60. V hledišti se objevoval Patrick Mouratoglu takže je třejmé že Rune je stejně jako Tsitsipas „produkt“ této slavné akademie.
Jeho soupeř je hráč, který už pomalu skončil a i když se po zranění snaží vrátit tak prohrává jeden zápas za druhým,32letý Barrientos Z Kolumbie. Od 2016, kdy byl hráčem čtvrté stovky tak ve 2017 nehrál vůbec, ve 2018 hrál jen 4 zápasy a neuhrál ani set (i když měl soupeře jako Hernandez, S.Griekspoor, J.Ward a Humbert) Letos se představil jen v Anning a tam dostal od Ignatika 62,62 za 67min, povolil 10bb a 5x si prohrál servis, sám breakl jen 1x ze 2bb
Jsem moc zvědavý jak přetaví obrovský úspěch z Paříže jelikož musel absolvovat hromadu povinností po RG včetně audience u Dánského korunního prince. Ale takový los a takovou šanci na druhé kolo si myslím že nemůže pustit.

Translate »