Přeskočit na obsah

Bratislava,1kolo,antuka Forejtek @2,23 Tipsport,Důvěra 6/10

V 1kole na Bratislavském challengeru který se po několika letech přesunul z Popradu si vsadim nás velký talent,18leteho Jonáše Forejtka v zápase s 23letym Mansourim z Tuniska. Forejtek je v současné době čtvrtý junior světa. Juniorské turnaje vyhrává pravidelne i když Roland Garros mu úplně nevyšlo a prohrál ve 3kole. Už hrál par turnajů i mezi chlapama a v Tunisku dal finále. Pak v Ostravě prohrál s dalším velkým talentem Machacem ale to bylo 2dny po finále v úplně jiných podmínkách. Jinak ve chlapec už porazil slušně hráče jako Heyman či Olivieri.
Jeho soupeř,Mansouri,mi na antuka úplně nesedí. Má betonu a hlavně doma v Tunisku super hráč. Ale antuka má bidnou a naposledy uhrál 6 gamu s Kordou a 7 s Pavicem. Třeba Korda ho dal za 64min třeba na body to bylo 67-45 breaky 5-2 body na returnu 33-18. A Korda je v zásadě taky pomalu ještě junior. S Pavicem podobná bída. 71min breaky 2-0 na returnu 25-13. Na antuce má 35-33 což na to ze hrál převážně futury je bída. Napr na betonu to má 61-27.
Zde vidím velkou šanci na vítězství pro svěřence Tomáše Mertla který je velký talent,silný na antuce a určitě bude cítit ze v tomto zápase má velkou šanci neboť Mansouri nemá formu a ještě na antuce je poloviční

Translate »