Přeskočit na obsah

Champaign, SF, hard

Tipsport @2,05

Zde musím říct že mě kurz překvapil takže Ponwitha jakou outsidera musím dát. Hrají dva kluci co hrají v USA na univerzitě. 21letý Ponwith a 19letý Sarkar. Ano, při pohledu na univerzitní žebříček je Sarkar 50 a Ponwith 121. Je ale také nutné brát v potaz kde a s kým hrají. Ponwith hraje za Arizona State University, 24 školu, Sarkar za Rice Univesity a ta není ani v top 75. Ponwith hrál během roku (i když prohrál) s top hráči jako Cressy, Rybakov, Holt, Wolf. S těma prohrál ale zároveň koho měl porazil. A ve 4hře je na 24místě. Sarkar je v deblu 48 a v singlu hrál porazil hráče top 10 Sigsgaarda ale jinak hrál převážně s hráči mimo top 70 (mimo zápasu s Vocelem a Sotem – bilance 1-1)

Jinak v juniorech byl Ponwith na 20místě a vyrovnané zápasy s Tsitsipasem nebo Mollekerem a Sarkar byl 125. Na okruhu toho tolik neodehráli, Sarkar byl loni ve Španělsku na futuru ve finále a s Ortegou dostal v Houstonu docela slušných 76,61 . To Ponwith moc nehrál, jen snad letos doma ve Phoenixu dal na challengeru v kvaldě svého deblového parťáka Kellovského a v 1kole prohrál s Item64,64 po celkem vyrovnaném zápase. (body 66-58)

Tento týden Sarkar vše ve 2setech (Beran, Ignat, Bryde) to zas Ponwith dal kvaldu a ještě vše ve 3setech (Kirkov, G.Gomes, E.Clark)

No není to nic jasného ale vzhledem ke škole, juniorům a ostatnímu bych viděl Ponwitha jako favorita ale uvidíme…zase při kurzu např. 1,7 bych to už vynechal

 

Translate »