Přeskočit na obsah

AKO – Napolitano (Umag) OConnel (San Benedetto) @ 2,11 Tipsport Důvěra 6/10

Napolitano – Trungelliti

Zde musím vsadit proti Trungellitimu. Viděl jsem ho nyní hrát nyní v Braunschweigu a vůbec není v pohodě. Nejspíš to je tím jak se proti němu hodně tenistů obratilo za to že svědčil proti domlouvání zápasů. https://www.nytimes.com/2019/06/02/sports/tennis/marco-trungelliti-french-open.html A přijde mi že to na něm pořád leží. V Braunschweigu sice porazil (i když se štěstím) Escobara ale pak totálně vybouchl s Barrancem když nevyužil mraky šancí ale tak že ty údery nebyly ani těsné. Zde v 1kole kvaldy porazil Zhurbina (který nic nehraje) za 1h43 75,75 když povolil 8 šancí na break a 3x si servis prohrál. Nevěří si protože ani nemá nahráno moc zápasů, i s tímto od Paříže jen 6.

Napolitana je sice dost nespolehlivý hráč ale v Perugii porazil hladce Rocu Batallu 64,60 a prohrál až v TB 3setu s Ramose. Dnes v Umagu porazil právě Barranca 76,36,62 když si ale také 5x prohrál servis.

Já zde ale musím dát proti Trungellitimu, fakt se mi nelíbil ale důvěru dám o něco nižší, v polovině května v Heilbronnu vyhrál Trungelliti 76,64 ale míče 76-78 pro Napolitana takže úplně vyrovnaný zápas.

K tomu přidám OConnela že porazí Balzeraniho. OConnel hraje na futurech skvěle a má několik finále a titulů (letos 45-8! kdežto Balzerani prohrál 7z8 posledních zápasů a letos má na antuce 3-10

Translate »