Přeskočit na obsah

AKO Vanneste, Taberner. Tipsport @2,59 Důvěra 7/10

Ignatik – Vanneste, 1kolo, antuka, Augsburg challenger

Na minulý týden co nejrychleji zapomenout a snad to půjde lépe.

První zápas vybírám z turnaje v Augsburgu kde se potká 29letý Ignatik z Běloruska (261) s 25letým Vannestem z Belgie (439) Ignatik mi v poslední době nepřijde zrovna v nejlepší formě. V Bratislavě porazil Forejtka a nestačil na Kovalíka, pak na dalších turnajích porazil jen Van Rijthovena a nestačil na Rolu, Hellera a Lehečku. V posledních dvou zápasech neuhrál navíc ani set a prohrál si 7x servis z 16bb a sám prorazil servis jen 2x ze 7bb.

Vanneste je v žebříčku níže, na druhou stranu hrál skvěle na futurech když koncem června/začátkem července dva vyhrál. Takže je vysoko v ITF žebříčku ale jelikož se v pondělí 5.8. žebříčky naštěstí opět spojují tak si dosta pomůže. Na challengerech pak porazil Močana po skreči, prohrál s A.Martinem a naposledy porazil Reboula, Oliveiru a nestačil na Coppejanse. O víkendu hrál v Německu bundesligu ale hraje 2ligu a ještě na 3-4 pozici a tam se nepotkává s nejlepšími hráči a má bilanci 5-0.

Rinderknech – Taberner, 1kolo, antuka, Augsburg challenger

K tomu přidávám zápas 24letého Rinderknecha z Francie (357) s 21letým Tabernerem ze Španělska (307) Na antuce je pro mě Taberner lepší hráč. Po zranění se opět zlepšuje a v Praze uhrál SF když porazil Forejtka, Vanniho, Milojeviče, Rosol a prohrál s Villelou co turnaj vyhrál, nyní v Liberci Forejtka a prohrál opět s pozdějším vítězem Milojevičem 76 ve 3setu. V neděli v bundeslize porazil Jahna ve 3setech.

Rinderknech mi přijde lepší na betonech. Na antuce má letos 11-9 když na ní v Evropě nestačil na Casanovu, Kovalíka a  Arguella (porazil Petroviče a Oliva) V červenci ale i na betonu šel trochu dolů a nestačil na Caciče, Velottiho, Kordu a Martineaua. Vyhrál jen v Nur Sultanu nad Mukundem a Manafovem.

Tak snad začneme týden lépe. Já v tomto týdnu navštívím turnaj v Augsburgu a tak se můžete těšit na blog a snad i nějaké přínosné informace.

Translate »