Přeskočit na obsah

Augsburg, den 2. Naše bilance 4-1 :-)

Zdravím všechny, přináším blog z druhého hracího dne v Augsburgu. Dnes půjdu rovnou na věc a napíšu něco o dnešních zápasech.

Zápas dne

Opět jak včera, nejvíc mě nadchnul zápas Jahna. Ten tentokrát prohrál ale jednoznačně zápas dnes s nejlepším tenisem. Martinez nakonec vyhrál 75,46,76 za 2h46min když oba hráči uhráli 107míčů. Zápas nakonec rozhodlo že stavu 55 Jahn nevyužil 0-40 a pak ještě jeden bb. Ale když bude hrát takto tak si myslím že půjde nahoru a určitě ho v dalších týdnech zkusím. Co se mě na tomto zápase líbilo byl největší fanoušek Martineze, podívejte se buď na foto nebo video z matchballu 🙂

Jinak ze zápasů co jsem analyzoval a sázel tak nezklamal Blancaneaux. Hrál hezky, nekazil ale jak jsem psal, je to nyní dost i o Pavláskovi který se neskutečně trápí. Opět neměl za celý zápas ani jeden bb.

Další můj tip co byl vyloženě na pohodu byl Villela. Jak jsem očekával, rozdíl byl obrovský a Heller opravdu nemá na lepší challengerové hráče.  Nemá žádný větší úder a i když je solidní na dobré hráče to opravdu nestačí.

Ostatní zápasy co jsem dával

Dva malé kurzy co jsem dal jsem si dlouho vyčítal ale naštěstí to dopadlo i když ani jeden – Molčan a Altmaier – nepředvedli dobrý výkon. Molčan vyhrál díky tomu že Dima je z formy a spíš futurový hráč. Dima zkazil moře jednoduchých míčů a hlavně kolem sítě byl zoufalý. Molčan hrál vše krátké a moc nechybělo a Dima vyhrál. Ještě horší zážitek byl zápas Altmaiera s Mukundem. Je fakt že Mukund hrál pěkně a to jsem vůbec nečekal. Agresivně s minimem chyb. Ve 3setu měl za stavu 32 0-40 a velkou šanci, ale Altmaier zahrál slušně. Pak za 55 měl naopak Altmaier 5bb ale Mukund velmi dobrý naštěstí po infarktovém tb vyhrál 76 když měl ale 30, pak 33, 64, 66 a naštěstí to dotáhl. Ale neukázal se v moc dobrém světle, chápu proč dostal od Kližana minule 62,62 a s Miedlerem ho nedám ani za nic ( i když třeba se zvedne…údery má krásné ale byl absolutně nevyrovnaný)

A pak bylo pro mě zklamání jelikož jsem věřil že Rosol vyhraje. Ale musím říct že Hassan předvedl velmi dobrý výkon, asi ho pak zkusím s Menou, protože Hassan hrál velmi tvrdě a přesně.

Odkazy na analýzy zápasů co jsme hráli

https://steviebets.com/2019/08/ako-poullain-molcan-sazka-214-duvera-9-10/

https://steviebets.com/2019/08/ako-blancaneaux-altmaier-fortuna-239-duvera-6-10/

https://steviebets.com/2019/08/ako-rosolvillela-tipsport-27-duvera-6-10/

Ostatní zápasy

V dalších zápasech Taberner ukázal skvělou formu. Jen stejně jak v Liberci cca po hodině lapal po dechu a zdržoval. Přijde mi že po pauze na to není nejlíp fyzicky. Ale zítra se má ochladit takže by to asi neměl být problém.

Pak jsem se zájmem sledoval zápas Wessels – Haerteis. Zde vyhrál hráč co míň kazil. Haerteis se mi docela líbí, ale spíš si počkám opět na haly, tam jeho hra sedí daleko víc. Má krásný backhend ale na antuce se snaží moc zakončovat a pak kazí.

Ještě jsem byl zvědavý na Lenze ale ten hrál s Prashantem který není úplně měřítko. Ale viděl jsem první set a Lenz nehrál dobře. Stejně jako včera. I když ze zápasu s Prashantem těžko něco vyčíst ale Lenz se mi úplně nelíbí a tak nejspíš Villelu budu ve čtvrtek hrát.

Ostatní zápasy jsem tolik nesledoval. Jen co jsem si ještě všiml, Olivo byl stejně jako včera ošetřovaný a nevypadá 100%. A i tak Garcia Lopez měl co dělat. Na druhou stranu Olivo často riskoval co to šlo jelikož se hůře pohyboval a tak opět takový zápas moc neřekne.

To je vše ze dneška, zítra uvidím zda napíšu ještě blog či jen některý zápas odsud zařadím do analýzy. Tak ať se dál daří, aspoň jako doposud

Blog z prvního dne

https://steviebets.com/2019/08/augsburg-novy-challenger-na-mape-a-nas-uspesny-start-do-prvniho-dne/

Translate »