Přeskočit na obsah

Solo – Vanneste. Fortuna @2,28. Důvěra 7/10

Guinard – Vanneste, 3kolo, antuka. Augsburg challenger

Ve 3kole hrají proti sobě mí dva oblíbenci. Francouz Manu Guinard, 23let ATP 296 a Belgičan Jeroen Vanneste, 25let ATP 322. Oba jsou na svých žebříčkových maximem a předvádí skvělý tenis.

Guinard mě zaujal v Paříži kdy uhrál 2kola kvaldy a od té doby jede. Dobrý servis, tvrdé údery od zadu.Porazil několik velmi dobrách hráčů jako Molleker nebo P.Martinez. Pravidelně se dostává do 3kola ale pak končí. V poslední době takhle ztroskotal na Sijslingem, Giannesim, Horanským a naposledy Molčanem.Zde přešel přes Branccacia 63,64 a nyní Morainga 64,57,12Skr. Zápas měl ve 2setu pod kontrolou, hrál dobře, dvakrát break nahoře ale pak vždy v dalším gemu dal dva debly a pustil Morainga do zápasů. Ten toho využil a vyhrál 2set ale pak musel kvůli zranění skrečovat. Tedy za mě Guinard ten zápas neodehrál nejlíp a na to jak Moraing hrál špatně tak to měl uhrát ve 2setech.

Vanneste mě zaujal v Bratislavě kde porazil Hellera a hrál dobře s Balazsem. Pak vyhrál 2 futury a nyní se začíná prosazovat na challengerech. V San Benedettu kolo, v Tampere už 2 a nyní zatím také. Zde porazil Ignatika 64,75 a Clarka 63,62. To byl neskutečný výkon, skvěle od zadu a úplně bez chyby. Trenér pořád Clarka uklidňoval že to soupeř nemůže vydržet a on vydržel.Za celý zápas nepustil jediný bb!Já bych zde kurzy viděl minimálně vyrovnané a když vezmu výkony tento týden tak musím favorizovat Vannesta

Translate »