Přeskočit na obsah

Ako – Pervolarkis, Villanueva. Tipsport @ 2,01. Důvěra 8/10

Pervolarkis – Sinclair. 1kolo, hard. Tiburon challenger

V 1kole hraje 23letý Pervolarkis z Kypru (488) a 24letý Sinclair který hraje za Pacifickou Oceínii (483) Pervolarkis do nedávna hrál v USA na univerzitě a teprve nyní začíná hrát na okruhu. V červenci uhrál 3kolo a porazil mj.Halyse ve Winnetce a naposledy ve Vancouveru porazil Peliwa a nestačil ve 3setech na Berankise. Nyní hrál DC spolu s Tsitsipasem za Kypr a tanto úspěšnější krajan o něm velmi hezky mluvil a chválil ho. https://www.daviscup.com/en/news/311149.aspx . V DC vyhrál 3 zápasy a 1 prohrál.

Jeho soupeř také hrál DC ale 4 zonu v Asii a třeba AlAwadhiho z SAE porazil až těsně 75,36,62. Na betonu měl nyní 2-4 a nyní prohrál v hale s Erlerem. Předtím nestačil na Kwiatkowskiho a Tiranteho a porazil jen Boyda a Murilla.

Pro mě je Pervolarkis lepší hráč a měl by toto utkání snad zvádnout

F.Zeballos – Villanueva. 1kolo, antuka. Buenos Aires challenger

K Pervolarkisovi přidám zápas 31letého Zeballose z Bolívie (615) s 24letým Villanuevou z Argentiny (388)

Pro mě je Villanueva jasný favorit. Villanueva nyní vyhrál 3 futury v řadě – Eupen v Belgii, Lambare a Buenos Aires minulý týden takže lepší přípravu snad ani mít nemohl. Celkově má velmi povedený rok, vyhrál už 4 tituly a bilanci má 48-17. Chalelngery hrál naposledy v březnu a to porazil třeba A.Mullera nebo Seyboth Wilda.

Zeballos nemá žádné skvělé výsledky, naposledy nyní v září v DC prohrál s W.Gonzalezem a v kvaldě se zde trápil s Rodriguezem Tavernou a vyhrál 75 ve 3setu když si prohrál 4x servis z 13bb. Na antuce přes léto nestačil dále na hráče jako G.Hidalgo, J.Gomez, Navone, R.Sanchez…

Translate »