Přeskočit na obsah

Ako – Ritschard, Balaji. Tipsport @ 2,28. Důvěra 7/10

Ritschard – Olivo. 1kolo hard. Carry challenger

Zde se potkává 25letý Ritschard ze Švýcarska který ale hraje za USA a Olivo z Argentiny. Ritschard je už v USA dlouho jelikož zde hrál na univerzitě a nyní po ní začal velmi dobře na okruhu. Letos má bilanci 31-17 a přes léto uhrál i ČF a 3 kolo na challengeru. Na challengerech  porazil Ramanathana, Banese nebo Quirze. Poslední turnaj vypadl 64,76 s Galanem což není určitě ostuda.

Olivo je hlavně antukář, v červenci vyhrál San Beneetto ale pak už měl bilanci 2-4 a nehrál dobře. Naposledy prohrál překvapivě s Brkičem v polovině srpna. Na betonu prohrál poslední 3 zápasy a to s Broadym, Menezesem a Vavassorim.

Pro mě je na betonu Ritschard lepší hráč na tento povrch a i v lepší formě

Nishiwaki – Balaji. Kvalifikace, hard. Shanghai challenger

K Ritschardovi dávám zápas z jednokolové kvalifikace v Shanghaji. Balaji (29let) se věnuje hlavně 4hře ale když hraje singla tak určitě ne špatně. Naposledey na antuce v Augsburgu uhrál kvaldu a pak porazil Strombachse a prhrál s Bachingerem. Jinak v pár zápasech co letos hrál v singlu porazil Nama nebo Baie a s Nagalem dostal 76,76, Savillem prohrál ve 3setech stejně tak s Uchiyamou.

Nishiwaki je spíš podprůměrný futurový hráč. Letos má 12-15 a kromě SF v Singapuru v červnu uhrál jen občas 2kolo ale poslední prohry s hráčema jako Olivares, Takahashi, Gray, Green, J.Li, Tikhomirov určitě ukazují že to není žádný zázrak a Balaji by měl být o třídu lepší

Translate »