Přeskočit na obsah

Ako – Sigouin, McNally. Tipsport @ 2,2. Důvěra 8/10

Brymer – Sigouin. 1kolo, hala. Columbus challenger

V 1kole hraje 24letý Brymer (529) s 20letým Sigouinem (721) Brymer hraje hlavně na futurech v Mexiku kde hraje od dubna futury v Cancunu kde hraje sice dobře a vyhrává, má 1 titul a celkem letos bilanci 55-24 což je neuvěřitelný počet zápasů ale konkurence tam není nijak velká a například ještě dnes bude hrát finále když včera přes 3hod hrál s Pantou a na challengerech má bilanci 0-3.

Jeho soupeř je velmi dobrý univerzitní hráč, 20hráč žebříčku a navíc už na challengerech odehrál několik dobrých zápasů. Letos přes léto porazil třeba Polanskyho nebo Aragona. Letos v Cancunu spolu hráli a Sigouin vyhrál hladce 62,63 body 58-41 breaky 4z5 0z1 body na returnu 24-14

McNally – Geerts. 1kolo, hala. Columbus challenger

Zápas který k tomu dávám je zápas místního hráče univerzity, 20letého McNallyho proti 24letému Geertsovi z Belgie. Na škole měl McNally doma bilanci 11-1 a na okruhu byl ve finále futuru v Iowě nebo v poslední době na challengerech porazil Sinclaira, Pashu a Sarmienta a prohrál s Karlovarskyim a Banesem ve 3setech a Gironem v jeho posledním zápase 76,76. Navíc v Cincinatti prohrál s DelBonisem až ve 3setech.

Geerts z posledních 5 zápasů prohrál 4, naposledy prohrál s Balzeranim, předtím Clezarem, Bovym a Rosekranzem a porazil jen Aguilar. Předtím měl ale Čf a finále futuru. Ale určitě na rychlém povrchu umí, na podzim vyhrál futur ve Waco když porazil Cressiho ve finále. Ale věřím že McNally zde doma bude nebezpečný, loni zde porazil Shane a prohrá s Koepferem až ve 3setech.

Translate »