Přeskočit na obsah

Ako – Marcondes, Geerts. Tipsport @ 2,56. Důvěra 7/10

Jako první dám zápas z Ria kde se ale nejspíš dnes nebude hrát jelikož prší a asi bude celý den, uvidíme…

Comesana – Marcondes. 1kolo, antuka. Rio de Janeiro M25 future

Z 1kola v Riu vybírám zápas 22letého domácího Marcondese s 19letým Comesanou z Argentiny.

Marcondes se mi v kvalifikaci hodně líbil když porazil Pucinneliho který je okolo 20místa v juniorech. Vyhrál ale hladce 63,63. Marcondes to v juniorech také dotáhl na slušnou 55 pozici a třeba v posledním zápase v juniorech prohrál ve 3setech s Kuhnem na US Open.Jinak mezi nima třeba porazil Caruanu, Etcheverryho, Kecmanoviče, Pellegrina a další daleko známější hráče. Ale už i mezi dospělýma ukazuje svůj potenciál, např na posledním turnaji co hrál v červnu v Curitibe uhrál SF když porazil Luze 63,64 nebo Matose 62,26,64. Jinak už má mezi dospělýma i skalpy třeba Erlera, Kirchheimera, Sella nebo Escobara.

Jeho soupeř, Comesana mezi juniorka byl až ve třetí stovce. Letos se mu docela daří, uhrává na M15 dost ČF a dokonce porazil Alvareze nebo Esteveze. Když vezmu posledních 5 turnajů tak v Baje nestačil na Jirouška, v Helsinkách ČF a prohra s Cerundolem 63,60, v Irpinu 2kolo s Oliveirim, Tabarka 1kolo s Hanssonem a naposledy v Tabarce ČF s skreč s Fattarem za stavu 36,61,21. Za tuto dobu porazil jen hráče jako Voronin, Ruzgas, Hulyanich, Setodji a Brunetti. Tedy nic extra.

Pro mě určitě zajímavý zápas

https://www.youtube.com/watch?v=sBd0K2jkVMU

K tomu si já dám

L.Smith – Geerts. 1kolo, hard. Claremont M25 future

Zde jen krátce, Geerts začíná ukazovat že top hráč na škole nebyl pro nic za nic, 3kolo v Columbusu a výhry nad McNallym a Mi.Redlickim, pak 2kolo v Tiburonu a výhra nad E.Kingem a nyní finále v Normanu. V SF porazil Fansellowa a nestačil až na Gastona.

Smith nahrál body v Cancunu v slabší konkurenci. Po návratu v Houstonu prohra v kvaldě s Grazianim a v Harlingenu sice porazil Erlera a Rappa ale pak s Andreevem 26,46.

Pro mě je Geerts o level výše. Na škole byl kolem 20místa, Smith byl za 2018/19 na 87 místě.

Translate »