Přeskočit na obsah

Ako – Vrbenský, Donski. Fortuna @ 2,81. Důvěra 6/10

Heller – Vrbenský. Finále, antuka. Antalya M15 future

Ve finále v Turecku musím zkusit našeho Michala Vrbenského (19let, 548) který zažil pohádkové září, 2tituly, 1finále a nyní opět finále. Tedy z posledních 19 zápasů 18 výher. Navíc se mi hrozně líbí způsob jakým hraje který dává naději na daleko vyšší příčky – agresivně bez nějaké výraznější slabiny.

To Heller mi přijde klasický futurový hráč, není určitě špatný ale nemá pomalu žádnou velkou zbraň, jen dobrý pohyb a solidní údery. Ale proto se na challengerech tolik neprosazuje. V Říčanech také hrál, tam nestačil ve 2kole na Forejtka když byl jasně horší, hlavně úderově.

Zde oba postoupili do finále jasně a bez problémů ale kvalita zde nebyla nijak velká.

Hráli spolu loni v Rakousku a Heller vyhrál 76,76 za 2h30, body 91-88 a všechny statistiky hodně vyrovnané. Breaky 3z8 vs 3z8 atd.

Není to nic jasného, na druhou stranu Vrbenský se mi tenisově líbí daleko víc a já ho musím zkusit

Donski – Cazaux. Finále, hard. Pretoria M15 future

K Vrbenskému dám Donskiho, včera nepotěšil výhrou nad Lockem a myslím že by si neměl nechat vzít velkou šanci na titul. Ve finále hraje se 17letým Cazauxem pro kterého je finále velký úspěch ale poslední 3 zápasy musel do 3 setů a na kurtu 8h49 což pro něj může být také dost. Donski se opírá o skvělý servis, včera zas s Lockem 17es a povolil jen 2bb a 1x si prohrál servis. Zde v JARu věřím že druhé finále během 2 týdnů už využije

Jelikož Vrbenský hraje už v 9.30 tak jen takto krátce

Translate »