Přeskočit na obsah

Ako – Chappell, Bobrov. Tipsport @ 2,12. Důvěra 8/10

Tak doufám že jste třeba v posledních dnech dali jen hlavní zápas na který jsem psal analýzu – Zakharova a Altmaiera protože ten “jistější” mě vždy potopil 🙁 Tak uvidíme co dnešní dvojka.

Chappell – Alves. Finále, hard. Cancun M15 future

Zde bych favorizoval víc než bookmakeři Chappella který v poslední době a i zde v Cancunu hraje velmi solidně. V říjnu porazil hráče jako Caruana, Fansellow, Lebedev a na venkovním betonu hraje dobře. Ve 3setech prohrál s Geertsem, Silvou, Krstinem (nepočítám Vocela kde se nakonec hrálo v hale)V SF porazil nebezpečného Villasenora a ve ČF mu za stavu 46,42 skrečoval Jianu.

Alves je určitě nadějný hráč ale víc ho vidím na antuku, Na betonu před tímto turnajem porazil Okamuru a prohrál s Villasenorem 63,62 a ve 3setech s Arklonem Huertasem.

Já se nepoučím a dám k tomu ještě jeden zápas, a to mladého Bobrova.

Bobrov – Veldheer. finále, hard. Heraklion M15 future

Tento 22letý  Rus je často podceňovaný ale z pozice outsidera v kurzu přes 4 porazil Pecotiče, stejně tak v říjnu už má jeden titul z antuky a finále v Doha. 23letý Veldheer dovede překvapit ale myslím že spíše v hale. V poslední době prohrál pravě s Bobrovem, pak Samrejem, ČF s Olielem a nyní po solidních výkonech finále. Ale los nebyl tak težký – Zhu, Oberlaitner, Ivanov a Kirkov.

Bilance je zde 3-1 pro Bobrova, naposledy v Doha 67,61,64 za 2h34 ale breaky 7ze14 vs 4z6, body na returnu 47-35. Předtím spolu hráli 3x na antuce. Zápas nečekám tak lehký a kurz bych viděl o něco výše ale stejně myslím že by to měl Bobrov dát.

 

Translate »