Přeskočit na obsah

Jaký byl rok 2019 a jak to bude se stránkou steviebets v roce 2020

V tomto posledním blogu roku 2019 byl se chtěl ohlédnout zpět, zda tato stránka, steviebets, přinesla co jsem čekal a doufal, a říci si co dál.

Jak někteří víte, přes 1 rok jsem se věnoval psaní analýz a blogů na stránkách Tipsportu a myslím, že celkem úspěšně. Ale z důvodu absolutní ztráty důvěry k Tipsportu a tomu jak se chovají, jsem se rozhodl založit si své stránky a vše dávat pouze tam. Ano, přišel jsem o dotace v netech za zveřejněnou analýzu a blog, což v důsledku dělá nemalé finanční ohodnocení.  Za 158 analýz co jsem nakonec na svých stránkách zveřejnil bych měl minimálně (158*200) 31,600netů a za blogy ještě další ohodnocení. Toto je co jsem ztratil. Na druhou stranu byl jsem rád, za svobodu psaní, o čem mohu psát, na co a kdy tveřejnit analýzu či doporučit vsazení jinde než u Tipsportu. Také jsem byl rád, že se počet odběratelů nakonec hezky rozrostl. A to přesto, že nemohu říci že bych považoval konečný výsledek za úspěšný (ROI 6,4%, zisk 70,820Kč) který ovlivnil hlavně mizerný listopad a prosinec. Do té doby jsem se pohyboval na 12-14% což je doufám číslo kam budu směřovat v roce 2020.(a historicky jsem tam vždy byl)

Zároveň jsem navštívil mraky turnajů. Od grandslamové Paříže, po ATP turnaje ve Stuttgartu, Mnichově challengery v Bratislavě, Ostravě, Braunschweigu, Augsburgu, Liberci nebo futurů v Gyoru, Pardubicích, Říčanech a nakonec taková odměna za celý rok, future v Riu de Janeiru. A musím říct, že nejvíce se vyplatil asi ten nejdál. Tyto hráče totiž nikdo až tak nezná. A tak tip, na který jsem byl nejvíc pyšný, bylo že místní trenér, dříve hráč top 250 Fabiano de Paula porazí v kurzu přes 2 Rafaela Matose. Zde bohužel Matos skrečoval 3 míčky před koncem…

Ale taky se musím přiznat, že aktualizace stránek (kromě psaní analýz) a facebooku nebyla úplně dobrá a často jsem měl zpoždění, a to i v reakcích na vaše komentáře a dotazy. Zde vidím velký dluh

Ale jak tedy v příštím roce? I když jsem několikrát dostal zprávu či komentář na facebooku, že to po pár týdnech zpoplatním, tak jsem se rozhodl pokračovat i nadále v bezplatném režimu i v roce 2020. A každý si má možnost zadat email a když něco napíšu, přijde mu to (stejně tak si to můžete kdykoliv zrušit) Co však asi trochu změním, je detailnost analýz. Nemám prostor (navíc ve free verzi) trávit hodiny psaním analýz. A také často, než to napíšu, kurz je pryč. A tak častěji budu zveřejňovat co já dávám, pouze tipy, případně kratičký komentář. Když bude prostor, i nadále napíšu podrobnější analýzu, ale určitě méně než letos.

Populární se staly také blogy. Hlavně ten, kde jsem kritizoval Tipsport za jejich praktiky, kdy zneužívají analýzy na jejich stránkách a pak nastaví absolutně podhodnocený kurz. Tomuto bych se chtěl nadále věnovat plus bych se také chtěl zaměřit na to co dělají, a to neskutečné limitování úspěšných sázkařů a tím porušování zákona o hazardních hrách. Na toto téma bych se chtěl zaměřit a upozorňovat na něj.

Pokud budete dále chtít společně procházet tenisovým děním v roce 2020 tak děkuji a doufám, že to bude o něco úspěšnější rok. Jestli ne, tak děkuji také za přečtení tohoto blogu a ať se daří v roce 2020. A to nejen při sázení.

Zároveň budu rád za vaše komentáře či maily co dělat jinak, zlepšit či jak se vám tato stránka líbí.

Translate »