Přeskočit na obsah

Ako – Kozlov, Barranco. Tipsport @ 2,18. Důvěra 7/10

Kozlov – Cid. SF, hala. Ann Arbor challenger

Zde si musím dát pořád jen 21letého Kozlova z USA který je sice nyní až 431, ale byl už na 115 v únoru 2017 (tedy v 19letech) Pak ale šel hodně dolů. Ale loni už v Las Vegas v říjnu uhrál ČF když porazil třeba Rolu a v listopadu v Champaign opět ČF když dal jedničku Kudlu.. Nyní na to navazuje a přešel postupně přes Rinderknecha, Oliva, Nakashimu a Frattangela. Hlavně dva poslední skalpy stojí za to.

26letý Cid je o něco lepší na antuce ale i na betonu umí zahrát jelikož prošel univerzitami v USA. V hale je to horší a tam má i přes 3 výhry zde bilanci 9-10. Přešel zde přes Velottiho, Bangouru a Quiroze což je lehčí los.

Pro mě jasný favorit Kozlov

Barranco – Ornago. SF, antuka. Antalya M15 future

K tomu dám 21letého Barranca (307) ze Španělska v zápase s 27letým Ornagem (426) z Itálie. Barranca vidím o dost výše a určitě má potenciál na top 200. Loni dokázal porazit třeba Gimena, Lenze, Kovalíka, Delliena, Trungellitiho a další. Je dost nevyrovnaný ale na konci roku dal dvě SF na antukách v USA a nyní přešel hladce přes Sengula, Vankana a Chepeleva se ztrátou jen 10 her.

Ornago je typický futurový hráč který umí zahrát na futurech a často dává SF ale na challengery to většinou nestačí. Na konci roku uhrál SF a ČF v Káhiře když prohrál s Juarezem a Tentim. Nyní přešel přes Gelhardta, Tomesca a Roglan skrečoval po gamu.

Hráli spolu loni v září na challengeru v Sibiu a Barranco vyhrál 36,63,75 za 2h37 ale bb 4z22 vs 3z8, body na returnu 53 vs 34 tedy Barranco byl lepší ale nevyužíval moc šance. Snad to zlepší a zvládne to více v pohodě

Translate »