Přeskočit na obsah

Ode dneška je možné zasílání oznámení o analýzách na Telegram!

Mám pro všechny dobrou zprávu. To po čem jste volali. Ano, v době kdy sázkovky hlídají každý kurz a rychle reagují dropem, je hrozně důležité mít informaci hned a ne třeba „až“ za 15minut. Hlavně pro vás co dáváte za víc a každá desetina je znát. Proto jsem vytvořil soukromý kanál na Telegramu https://telegram.org/ – kanál “Steviebets”. Aplikaci si můžete stáhnout do mobilního telefonu, tabletu či normálního desktop počítače.

Notifikace přes Telegram budou během ledna zdarma. Hodně jste mi psali, že si klidně zaplatíte ať máte informace a tipy dříve než ostatní. Na tento model bych naběhl po zkušebním provozu. Ten bude trvat celý leden. Následně to bude prémiová služba pro ty kteří chtějí info o něco dříve. O tom ale více později. Teď si jen v klidu vyzkoušejte jak to funguje 🙂  Co jsem zkoušel, během jedné sekundy po zveřejnění dostanete oznámení!

 

A co je pro to potřeba udělat? Jak jsem psal, mít Telegram. Následně se zaregistrujte k odběru newsletteru na Steviebets https://steviebets.com/registrace/ kde zadáte email. Každému uživateli (ten kdo je dnes registrovaný a tedy dostane už tuto zprávu na email) pošlu link na soukromou skupinu kde to budu zveřejňovat. Tento link bude fungovat celý leden. Pro ty co už se registrovali to přijde automaticky, nově registrujícím se po dnešku to vždy také pošlu.

Tak snad se nám bude dařit a tuto novou službu oceníta

 

Translate »