Přeskočit na obsah

Solo – Marie. Tipsport @1,84. Důvěra 7/10

Martineau – Marie. Finále, antuka v hale. Bagnores future

Zde jsem doufal v o něco lepší kurz a hlavně vypsání v nějaké rozumné době a ne až pár hodin před zápasem (bohužel se čekalo až to bude mít třeba bet365 apod….). Ale musím zde dát domácího 28letého Julese Marieho v zápase s 21letým krajanem Matteo Martneauem.

Marie se na okruhu v posledních letech moc nepohyboval a loni nehrál ani jeden ITF turnaj. Ale byl už na 228 místě žebříčku. A ve 2018 když hrál na okruhu tak se mu celkem dařilo (7 turnajů, 1titul a 1finále) Zde přešel bez ztráty setu do finále přes Heymana, Brosseta, Matuseviche a Folliota. Ale hlavní  důvod proč to dávám, je jeho vystoupení v prosinci na tradičním turnaji v Open de Caen kde hraje francouzská špička. On se probojoval kvaldou aby cestou do finále porazil Barrereho 62,76 Andujara 62,64 a dokonce Paira 62,76!!!!Ve finále vzal dokonce set Tsongovi ale prohrál 46,60,61. Neuvěřitelný výkon na který tento týden navazuje a tak ho nejde nedat.

Martineau je určitě naděje francouzského tenisu. Viděl jsem ho na RG a moc se mi líbil. Tam porazil E.Ymera a vzal set Coppejansovi. Konec roku mu moc nevyšel když od října měl bilanci 3-5. Zde postoupil přes Kloka, Dussina, Erikssona a Brianda. Včera Brianda dal 76,63 ale za 1h41 a nebylo to nic jasného. A jelikož Marie nyní hraje určitě o level výše než jeho dosavadní soupeři tak to dát musím. Al eje tu bilance 1-0 pro Martineau který ve 2018 v hale vyhrál 57,62,61. Jsem na tento zápas sám zvědavý a kam to Marie letos dotáhne (jestli bude hrát na okruhu)

Translate »