Přeskočit na obsah

Ako – Dutra Silva,Ritschard. Tipsport @2,32. Důvěra 7/10

Silva – Damm. 1kolo, antuka. Naples future

Zde dám na Silvu který vypadá že se dostal do velmi dobré formy. Už ve Westonu uhrál z kvaldy 2 kolo kde prohrál s Barrancem  a vyhrál debl, v Palm Coast z kvaldy SF když porazil i Lindella a Torebka. Zde opět uhraná kvalda bez ztráty setu. Nyní je na 569 místě a je mu už 31let ale byl už 231místě. Podle svého Instagramu si pochvaluje svou formu a já mu zde budu věřit.

16letý Damm je sice na 5 místě v juniorech ale přijde mi, že od finále v Naples zde v listopadu (to porazil i Sakamota, Alvareze a Ficoviche) šla jeho forma dolů. V juniorech postupně dal 2 kolo v Brandetonu (prohra s Tannerem) 2kolo Plantation (prohra s Marmousezem) to bylo v prosinci na antuce. A pak v Austrálii v Traralgonu 3kolo a prohra s Legoutem a ČF v Melbourne a prohra s Cazauxem.

Nejsou to tragické výsledky ale já zde budu věřit rozjetému Silvovi.

K tomu dám také rozjetého Ritscharda.

Ritschard – Pla Malfeito. 1kolo, antuka. Naples future

Ritschard, 25let, ATP 332 má letos kvělou formu. LA na betonu finále, Santa Fe ČF. Pak antuky a Weston ČF a titul z Palm Coast. Bilance tedy 13-3.

Pla Malfeito, 24let, ATP 528, zde hraje jako LL když uhrál jen 3 gamy s Andreevem.Předtím v Palm Coast prohra v 1kole s Barrancem 62,75 a Westonu s Tatlotem 61,63

Zde myslím že by to Ritschard měl zvládnout

 

Translate »