Přeskočit na obsah

Ako – Janowicz/Gulbis TB, Altmaier. Tipsport @ 2,15. Důvěra 7/10

Nový měsíc začnu pro mě trochu netradiční sázkou. Ale nejdříve musím říct, že tak úspěšný měsíc jako byl únor, jsem snad neměl. ROI přes 50%(50,4%) dělá zatím ROI za 2020 35,8%. Toto číslo jak jsem už několikrát psal, je absolutně nereálné udržet.

Ale k dnešnímu tipu.

Janowicz – Gulbis. Finále, hala. Pau challenger

Zde vsadím na to, že v tomto zápase bude TB. Janowicze jsem analyzoval tento týden několikrát, a vždy psal o jeho skvělých statistikách na servisu. A ani s Veselým si servis neprohrál. Janowicz zde za 5 zápasů odvracel jen 7bb a na returnu si prohrává pod 25% míčů. Gulbis je na to taky na servisu velmi dobře. Prohrál si jen 1x servis ale musel odvracet 16bb což je ale cca 3 na zápas.

Já zde dám na to, že oba budou dál na servisu silný a minimálně jeden TB tu bude

Altmaier – Bourchier. 1kolo, hard. Monterrey challenger

Zde dám na svého oblíbence Altmaiera (21let, 216) který hraje s Bourchierem (24let, 303) Altmaier začal rok skvěle a má bilanci 12-6. V poslední době sice trochu polevil po přechodu z Austrálie kde dal SF a v Morelos dal 3kolo když prohrál ve 3setech s Clezarem. V Acapulcu porazil v kvaldě R.Harrisona ale vyhořel s Jungem 61,63. Ale dávám to i na formu jeho soupeře a náročné cestování. Prohrál poslední 2 zápasy – s Roelofsem v Morelos 64,64 a v Calgary s Rybakovem 63,76. A navíc ještě dnes bude hrát finále 4hry. A když vezmu v potaz přesun z haly na beton, náročné cestování kde je minimálně 8hodinový let a změna venkovní teploty kolem 30 stupňů…

Translate »