Přeskočit na obsah

Ako – Kwiatkowski, Caruana, Hunter. Tipsport @ 2,45. Důvěra 7/10

Caruso – Kwiatkowski. 2kolo, hard. IndianWells challenger

V tomto zápase 27letého Carusa z Itálie (100) s domácím Kwiatkowskim (25let, 185) dám na ve formě hrajícího Kwiatkowského. Ten letos vyhrál na betonu turnaj v Newport Beach když porazil třeba Istomina, Joohnsona a ve finále Galana. Pak se přesunul do haly kde prohrál s Dougazem 76 ve 3setu ale nyní je opět na betonu který mu sedí víc. V 1kole porazil nebezpečného ale po zranění se vracejícího se Chunga 76,62 když si neprohrál servis a odvrátil 2bb (a na returnu prohrál jen 12míčů – 20%)

Caruso je hlavně silný na antuce a betonu má letos bilanci 2-5. Porazil Polmanse a Ramanathana a nestačil na Barrereho, Delbonise, Struffa, Tsitsipase a Veselého. Ani na antukách pak to nebylo o moc lepší, měl 1-3 když porazil Kovalíka a nestačil na P.Sousu, Munara a naposledy Delbonise.

Pro mě je zde forma jasně na straně Kwiatkowského

Caruana – Velotti. 1kolo, hard. Monterrey challenger

22ůetý Caruana (428) má letos velmi dobrou formu. Porazil Hanfmanna, T.L..Wu, Schnura a má ČF v Laucestonu a 3kolo challengeru v Drumondville. Nyní v kvaldě porazil Nyse 64,63 a neprohrál si servis. 27letý Velotti (416) letos nic moc nepředvádí. Byl jen 2x ve 2kole challengeru. Naposledy prohra 63,62 s Lockem na betonu v Morelos a předtím skreč s Ma.Redlickim ve 2kole na antuce v Palm Coast. To nejsou nijak slavné výsledky.

Hunter – Van Wyk. 1kolo, hard. Potchetsroom future

Zde to nebudu ani rozebírat, Hunter je solidní hráč který už porazil několik dobrých hráčů jako Vidal, Goveas a pravidelně hraje kvaldy. Van Wyk v 18letech je 902 v juniorech a v dospělích taky nic nehrál (naposledy 1gam s Brugnerottem)

Translate »