Přeskočit na obsah

Ako – Yatsuk,Lorenzi. Fortuna @ 2,4. Důvěra 6/10


Yatsuk – Daciek. International tennis series, hard, USA

19letý Ivan Yatsuk zde hraje s 30letým Patrickem Daciekem. Zatímco Yatsuk má ceou kariéru před sebou a na universitě na Floridě tak Daciek už má spíše po. Yatsuk jako junior toho zas tolik neodehrál ale třeba ve 2017 porazil dokonce Forejtka. Zde na International tennis series porazil mj. Corwina, El Mihdawyho, Redlickiho nebo i Popka. Poslední 4 zápasy však prohrál ale 2x s Wojcikem což je jeho kolega ze školy na Floridě tak bych tomu až tak velkou váhu nedával, a pak s tom univerzitníma hráčema, Kingsleym a Seeligem.

Daciek zde odehrál 8 zápasů s bilancí 3-5, porazil El Mihdawyho, Pereze a Metze a prohrál s Perezem, Coutinhem, Kingem, Popkem a naposledy s Bueno Taipou.

Vzhledem i k potenciálu a výsledkům zde, mi přijde Yatsuk jako velký favorit

Lorenzi – Popko. International tennis series, hard, USA

Zde musím v kurzu kolem 1,5 dát Lorenziho. Ten zde prohrál jen 4x z z 32 zápasů. Naposledy porazil Zvereva a Redlickiho. Kurz je slušné protože naposledy s Popkem prohrál a to 41,14,41 a to na Lorenziho byl kurz 1,2. Nevím jestli se až tolik od posledně změnilo že kurz je o 4desetiny vyšší. Je fakt že Popko se trochu víc chytil a vyhrál posledních 11 zápasů ale zas soupeři bylo lehčí posledních pár Bueno Taipa, Metz, Daciek, Michalek, Seelig, Mercier, Storch…Zde musím Lorenziho dát že porážku oplatí. Předtím v dubnu vyhrál 41,41

Translate »