Přeskočit na obsah

Ako – Baltensperger, Laurent. Tipsport @ 2,06. Důvěra 7/10

Sadecky – Baltensperger. Tie Break cup Zermatt, SF, umělá tráva

V tomto SF se představí 22letý Baltensperger (13 ve Švýcarském žebříčku) a hraje s 33letým Sadeckym (27) Sadecky byl slušný hráč, nejvýše byl v žebříčku ATP na 313 místě ale v posledních letech turnaje ATP přestal hrát (naposledy ve 2014) a hraje lokální turnaje a trénuje. Letoš ve Švýcarsku před tímto turnajem odehrál jen koncem června zápas se Steineggerem který prohrál 62,64. Zde vyhrál 2 x hladce ve 2 setech nad Gloorem a Scharem.

Baltensperger je na 877 místě ale jak na antuce tak na rychlejším povrchu v poslední době něco uhrál. V hale v Toulouse loni byl ve finále když v SF porazil i Roumaneho a nestačil až ve 3setech na Greniera. Nyní hraje už několikátý turnaj ve Švýcarsku a má bilanci 5-3. Zde přešel po boji s Guenatem a hladce porazil Hoejmanse.

Dávám ti také z důvody, že loni spolu hráli dvakrát a Baltensperger vyhrál 62,75 a 62,61. Tedy Sadecky mi přijde už o něco níže a že hraje turnaje na nižší úrovni

Parker – Laurent. UTR European Pro Series, hard

K tomu si dám zápas Laurenta s Parkerem. Laurent zde hraje už několikátý zápas a hraje velmi slušně, zato pro Parkera to bude první zápas, zároveň i kdyby byl rozehraný tak je o dost níže (na ATP 812, Laurent 477)

Translate »