Přeskočit na obsah

Ako – L.Johnson, Bertola. Fortuna @ 1,93. Důvěra 7/10

L.Johnson – Willis. UK Pro Series, hala, skupina

Zde je snad povinnost dát 26letého Johnsona (681) který hraje s 29letým Willisem (-). Johnson nehraje vůbec špatně. V lednu byl v SF v Monastiru když porazil Cacaa nebo Dalla Valleho (415) 61,60 a v Glasgowe dal dalš ČF. Minulý týden se na úvodním turnaji British Tour dostal do SF když porazil Cantera 62,63 Jhuna 63,75 a prohrál s pozdějším vítězem Ferym 62,16,12-10.

To Willis, známý z 2016 Wimbledonu kdy senzačně se dostal do 2kola a prohrál s Federerem a pak o rok později dal ještě finále kvaldy. Ale on měl vždy problémy s životosprávou, dal si skoro 2roky pauzu od tenisu a letos se chtěl vrátit v deblu. Na singl už nemá ambice. Tak si myslím, že zde na velmi dobře hrajícího Johnsona v singlu nebude stačit. Na okruhu hrál singla naposledy před 2lety, v listopadu 2019 hrál ještě týmovou soutěž ve VB a porazil Fostera 76 ve 3setu, Davise a nestačil na Bamforda.

Bertola – Castelnuovo. Swiss Masters Cadro, antuka, 1kolo

Zde v 1kole ve Švýcarsku věřím že 21letý Bertola porazí 23letého Castelnuova. Bertola je sice na 943 pozici a Castelnuovo na 691 místě, ale poslední výsledky favorizují jasně Bertolu. Ten před přerušením sezony dal SF a ČF v Monastiru (porazil třeba Jiana a Perez Sanze) ale hlavně, odehrál už turnaj v Nechatelu kde měl 2-2 bilanci a pak zde uhrál kvaldu (porazil Lanze, Tannera a H.Von Der Schultenberga)

To Castelnuovo od března nikde nehrál a na okruhu končil 6 prohrama. Zároveň antuka je jeho slabší povrch a dokázal něco uhrát jen ve specifických podmínkách na slabých futurech v Číně.

Kurz jsem čekal o něco vyšší ale kolem 1,4 je tak hraniční za který to zkusit

Translate »