Přeskočit na obsah

Ako – Hanfmann,Netuschil. Tipsport @ 2,21. Důvěra 7/10

Hanfmann – Galovič. Todi challenger, antuka, 1kolo

I když Galovič hraje slušně a během Covid pauzy dal finale National Tennis Tour Italy kde porazil třeba Andujara a ve finale prohrál až ve 3setech s Sonegem a nyní uhrál kvaldu (Dougaz 36,63,64 a Bonadio 64,64) tak stejně musím dát Hanfmanna. Ten je v žebříčku na 143 místě (Galovič 269) ale nebýt zranění, je to určitě hráč top 100 možná výše. Během pauzy hrál hodně zápasů na Exo Tennis nebo DTB German Series a hrál skvěle. Většinu zápasů vyhrál a byl I celkový vítěz DTG Series kde ve finale porazil Otteho. Předtím porazil třeba Stebeho, Marterera atd.

Bilance je zde 1:0 pro Hanfmanna, ve 2018 v Gstaadu musel ale do 3setů. Možná to nebude nejlehčí vzhledem k tomu že Galovič hrál 2x v kvaldě ale Hafmann je dle mě lepší a čekám že bude potvrzovat formu z předešlých měsíců

Netuschil – Lock. IPL, Německo, antuka

Na této sérii exhibičních turnajů se solidní dotací dám na domácího 29letého Netuschila že porazí 27letého Locka. Pro mě je Lock hráč který není úplně silný na antuce a to zde potvrzuje. Z 11 zápasů zde má bilanci 6-5 ale poráží hlavně slabší hráče jako O.Moraingem, Khotovem,Walder nebo Gadamauri a z poslední 4 prohrál 3 (Strombachs, Erel, Ejupovič) Netuschil mě navíc přijde na antuce o něco lepší než zmíněná trojice. Zde má 9-5 a vyhrál 5 z posledních 6 včetně výhry nad Gerchem. Prohry má většinou s velmi slušnýma hráčema (Vatutin, Otte, Maden) Jen nedávno s Rosekranzem to bylo špatné a prohrál 63,60.

Translate »