Přeskočit na obsah

Ako – Ivashka, Sonne. Tipsport @ 2,18. Důvěra 7/10

Dixon – Sonne. International Tennis Series, hard

V tomo zápase 20letého Sonneho z Argentiny

Sonne byl v juniorech nejvýše na 362 místě a měl tam pár vyrovnaných zápasů se slušnýma hráčema jako Cerundolo, Jianu nebo s Pucinellim. V chlapech je to bída ale na univerzitě v USA kde nyní hraje také není žádný zázrak ale občas někoho porazí (samozřejmě ne top hráče) Zde na této sérii na začátek porazil Goldhoffa ale jinak má 8 proher a vše ve 2 setech. Zde nebudu psát jak je dobrý, většinou prohrál hladce ale je to sázka hlavně proti jeho protivníkovi.

Timothy Dixon nehrál na okruhu, ba ani juniorském jediný zápas. Hraje za Samford University na 6 místě a má zoufalé výsledky. Ve 2019 ať za universitu či na univerzitních turnajích měl 4-14, ve 2020 1-2 jelikož se většinou nedostal do výběru. Zde odehrál jen zápas s Thirouinem a prohrál 62,61 (Sonne prohrál 76,61)

Myslím, že i když ani jeden není nějaký talent o kterém uslyšíme zde by měl být Sonne jasně lepší

Ivashka – G.Lopez. Liga MAPFRE de Tenis, La Nucia, antuka, finále

Ivashku zde hraje velmi solidně a i když antuka není jeho nejsilnější povrch tak si myslím že by to měl dát. Zde porazil Caldese ve 3setech ale to byl první zápas po delší době a pak Barranca 76,61 a Kuhna 63,64. To 37letý Garcia Lopez už hrál jeden turnaj kde nestačil na Alcaraz Garfiu ve 2kole. Zde přešel ve 3setech přes Skatova, 75,64 Rocu Batallu a včera 36,62,63 Dieze. Venku jsou kurzy i pod 1,4 a tak kolem 1,5 myslím že jde

Translate »