Přeskočit na obsah

Co přinesl červenec – Exhibice v plném proudu, skvělé ROI, ale co dál?

Nějak v poslední době nepíšu blogy a tak začnu psát vždy na začátku měsíce ohlédnutí za předešlým měsícem. Vždy se budu věnovat tomu jak na tom jsme, jaké zápasy mi udělali největší radost a naopak jaké mě nejvíc naštvali, podívat se na to co nás čeká, probrat novinky apod.

Jak na tom jsme

Na to, že se ATP či ITF turnaje ještě nehrají, na počet tiketů to byl velmi plodný měsíc. Vsadili jsme jich celkem 40 s úspěšností 26 tiketů vyšlo, 14 nevyšlo a ROI bylo 39,3%. Toto je skvělý výsledek a druhá nejlepší bilance za dobu co stránky běží což je od června 2019.

Tyto čísla znamenají, že od začátku stránek bylo vsazeno celkem 332 tiketů s ROI 16,9% a z toho v roce 2020 173 tiketů s ROI 26,6%. Na rovinu se trochu bojím co bude dál, takto velká úspěšnost není obvyklá.

Top 3 zápasy mě nejvíce potěšili

Když se podívám na to co se podařilo, velkou radost mi udělá, když se mi podaří najít víc informací než měli bookies a díky tomu najít skvělý tip. Zde bych vypíchnul hlavně zápas Wintera s Bataljinem kde byl kurz 1,88 (skončil asi na 1,3) Zde bookies nevěděli, že Winter vyhrál vzájemný zápas cca měsíc předtím jasně 63,60.

Druhý takový zápas byl duel Strickera s Kymem kde opět byli vzájemné zápasy z lokálních turnajů. Toto vždy udělá radost.

A jako třetího musím zmínit Henryho Pattena. Toho musím říci že jsem v zásadě dříve neznal, ale jen v červenci jsme na něj 4x dávali a nikdy nezklamal.

Top 3 zápasy co mě nejvíce naštvali

Když se podívám na zápasy co mě nejvíc naštvali a zklamali (kterých se také najde dost ale nebudu psát všechny) tak zde by to byl Josh Laka který koncem měsíce prohrál s Gibsonem i když Gibson nic nehraje.

Druhý bude Boris Arias který prohrál s Vegou 13-11 v STB a já mu věřil, že i když deblista tak toto musí zvládnout jelikož opět o kvalitách Vegy mám velké pochybnosti a navíc pak takto těsná prohra.

A třetí by byl zápas kde Oberleitner prohrál s Waldnerem 76 ve 3 setu. Tyto těsné zápasy vždy naštvou, na druhou stranu byli zápasy kde se zase štěstí přiklonilo na naši stranu a to ať v zápase Pattena se Smithem kde vyhrál z MB dole či otočka Holta s Karimovem.

Růst komunity – skvělá zpráva ale přináší to problémy

A pak jsou dvě věci které jsou spojené – dělá mi radost jak se naše komunita rozrůstá, ale zároveň to přináší problémy. Znamená to, že během pár minut je kurz dost znehodnocen. Díky tomu, že ROI bylo velmi pěkné, tak při dropech věřím, že jste na tom vydělali a splnili náš cíl, trochu podojit sázkovky. Ale otázka je, zda je to takto udržitelné abychom všichni na tom vydělali.

Tímto děkuji moc za vaše zprávy ať jste mi psali na facebooku či na e-mail. Snažím se na všechny odpovědět a jsem za ně moc rád. Jen nemá smysl mi psát zprávy na Tipsportu, tam jsem od Tipsportu blokovaný a nemohu napsat ani soukromou zprávu či jakýkoliv komentář.

Vznik placeného “prémiového” obsahu?

Často se ptáte a i já si kladu otázku co dál či jak zvětšit šanci na to, že více z váš bude mít šanci dát za původní kurz. Píšete, zda by nebylo řešení, vytvořit „prémiový“ obsah který by byl placený a ti z vás kteří si to předplatí, dostanou tipy dříve a tím budete mít větší šanci, že to chytnete za smysluplný kurz.

Zatím jsem se pro nic nerozhodl a nyní to zatím není aktuální, ale  během srpna vytvořím přes facebook anketu ať zjistím, co si myslíte vy (i když jak říkám, dost z vás po tom volá). Na rovinu říkám, že toto nebyla cesta kterou jsem chtěl jít. Když jsem stránky rozjel, pamatuji se na hatery kteří mi psali, že to do září 2019 zpoplatním a budu jak všichni ostatní. Myslím, že za za těch 14 měsíců co vše píšu zdarma tak jsem ukázal, že toto nebyl účel. Navíc když vezmu že za analýzu na Tipsportu je 200 nebo 250 netů, mohl jsem vydělat něco přes 80tis. Ale s tímto jsem do toho šel a jsem rád, že jste spokojený a má to pro vás smysl.

Uvidíme, třeba v blogu začátkem září bude něco jasnější, minimálně budu vědět co si myslíte.

Co náš čeká v srpnu

Závěrem přeji nám všem ať je srpen alespoň z části tak úspěšný jako byl červenec. Snad nám začnou ATP a ITF turnaje tak uvidíme jak se pauza na hráčích podepsala a zda ty, co hrají nyní hodně turnajů, tak v jak velké výhodě budou a zda to z pohledu sázkaře budu plus či minus že se hrají normální turnaje.

Translate »