Přeskočit na obsah

Solo – Beaupain. Fortuna @ 4,55. Důvěra 5/10

Restart sezony úplně nevychází tak zkusím jeden těžší tip, o moc horší to nebude 😊

Doumbia – Beaupain. Vogau future M25, antuka, 1kolo

V tomto zápase 29letého Doumbii (373) z Francie s Beaupainem z Belgie (948) půjdu do rizika a dám Beaupaina. Nemá smysl procházet staré výsledky z loňského roku (ty má jasně Doumbia lepší i když Beaupain uhrál třeba SF v Egyptě kde porazil Michalskiho) a zkusím to na rozehranost.

Beaupain zde uhrál docela těžkou kvaldu a to úplně jasně (Ajdukovič 64,62 Bezjak 61,63 a Saar 62,62) Hlavně Ajdukovič je velmi dobrý hráč. A navíc začátkem srpna na turnaji v Belgii porazil ve ČF Coppejanse 63,63 a ve finále Cagninu 63,76. Takže to vypadá že na restart je skvěle připraven.

To Doumbia je pro mě záhada. Během Covid pauzy se hrálo ve Francii několik turnajů a navíc European ProTennis Series a on nikde neodehrál ani zápas. Když se podívám na Instagram, není tam jediná fotka z tenisu. Samozřejmě to nic neznamená, ale Doumbia byl vždy dost nevyrovnaný a náladový a zde narazí na rozehraného protivníka co si určitě po velmi dobrých výhrách věřit tak to je pro mě povinnost zkusit (i když větší kvalita je na straně Doumbii a může klidně jasně vyhrát)

Translate »