Přeskočit na obsah

Ako – Cukierman, Musetti. Tipsport @ 2,15. Důvěra 7/10

R.Smith – Cukierman. Plaisir future, Francie, ČF, hala

V zápase 22letého Smithe z USA s 25letým Cukiermanem z Izraele. Smith sice včera porazil Drogueta 76,76 a v 1kole Fombu 46,76,64 ale já stejně nejsme úplně přesvědčen o jeho formě. Předtím v Sintře uhrál 3 gamy s Dougazem a na East Coast Tennis Series měl také hroznou bilanci 3-10.

To aktuální univerzitní jednička Cukierman exceloval na škole kde hrál za University of South California a celkem slušně hrál i na turnajích během Covidu v Izraeli kde i jeden vyhrál. Zde musel do kvaldy kde uhrál 3 zápasy a ztratil jen 14 gamů. Los pak měl docela těžký, porazil Kozlova 16,63,61 a Crepatteho 75,62. Je fakt, že si prohrál celkem 8x servis na rozdíl od Smithe který jen 2x, na druhou stranu kvalita hráčů s kterýma hrál byla jinde.

Pro mě je Cukierman lepší hráč a v lepší formě, kurz bych viděl tak 1,45

Musetti – Koepfer. Řím, Itálie, 3kolo, antuka

Zde dám 18letého Musettiho v zápase 26letým Koepferem. Musetti potvrzuje svůj potenciál a po SF a ČF na futurech zde porazil Zapatu, Mayera, Zeppieriho, Wawrinku a Nishikoriho. To jsou velmi pěkní skalpy. Koepfer zde dost překvapuje, na antuce nikdy nijak nezářil. Ale také uhrál kvaldu přes Cobolliho a Simona a v hlavní soutěži porazil Kukushkina, De Minaura a Monfilse. Nijak nechci snižovat soupeře ale Monfils dlouho nehrál a třeba z De Minaurem si prohrál 6x servis ze 14bb (to Musetti s Wawrinkou 1x z 1bb a Nishikori 0 z 5)

Kurz zde asi sedí, kolem 1,4-1,35 je asi reálná hladina

Translate »