Přeskočit na obsah

Ako – Pellegrino, Gunneswaran. Tipsport @ 2,45. Důvěra 7/10

Tiket

Postupně začnu aplikovat to co jsme mi napsali do průzkumu nebo na to minimálně reagovat. Díky moc, bylo to velmi přínosné a doufám že to oceníte. Nyní první vylepšení které někdo navrhl,  nahoře nad analýzou bude odkaz na tiket, pomůže vám to zápasy najít daleko rychleji 🙂 Takže to na začátek, chtěl bych během pár dnů napsat článek kde vše shrnu a zareaguji

Ritschard – Pellegrino. Biella challenger, Itálie. 2 kolo kvalifikace, antuka

Zde v zápase 26letého Ritscharda s 23letým Pellegrinem věřím víc Pelligrinovi. Ten vypadá že po Covidu má dobrou formu. Už během něj měl dvě těsné 3 setové prohry se Sonegem a Tabernerem. Pak v Cordenons uhrál kvaldu  aby nyní ve Forli byl v SF když porazil Galoviče, Norrieho a Clezara než prohrál s Monteirem ve 3setech. Dnes v kvaldě zdolal Gabashviliho 64,62 když na returnu prohrál jen 9 míčů a nečelil jedinému bb.

Ritschard také nehraje špatně ale přijde mi o něco níže. Nyí dal ČF když porazil Kellyho (více než po 3hod) a Sakamota a nestačil také na Monteira. Dnes porazil Watanukiho 61,75 ale ten nyní nemá formu navíc na antuce. Předtím tam má prohry s Sanchez Izquerdem, Lamou a Moraingem. (a výhry nad Wengerem a Ornagem)

Zde mi přijde jasný favorit Pellegrino, je o něco lepším hráčem v lepší formě. Kurz bych zde viděl tak 1,4-1,45

Cressy – Gunneswaran. Biella challenger, Itálie. 1kolo, antuka

Cressy je vyloženě hráč do haly a na antuce je poloviční. To nyní ukázal když v Kitzbuhelu dostal od Herberta 61,63 (57min, body 55-32, breaky 4ze4 vs 0z1, body na returnu 22 vs 12) a pak v Paříží prohrál s Jacquetem 62,61  (58min, body 58-35, breaky 4ze7 vs 0z0, body na returnu 26-8) Z toho je vidět že na antuce nemá co hrát.

Translate »