Přeskočit na obsah

Solo – Droguet. Fortuna @ 2,16. Důvěra 6/10

Droguet – Ionel. Bukurešť future, 2kolo, antuka

Dva mladící hrají ve 2kole a to 19letý Droguet z Francie a domácí 17letý Ionel. Musím říct, že jsem doufal v lepší kurz a pod kurz 2 bych už to nedával ale stejně mě láká zkusit Drogueta. Hlavním důvodem jsou skvělé výsledky během Covid pauzy. Na turnajích ve Francii porazil třeba: Wanga, Denollyho, Mayota, Tatlota, Okalu, Sakharova, Reymonda, Marieho, Rinderknecha a některé dokonce víckrát! To jsou skvělé výsledky. Formu potvrzuje zde, v kvaldě dal Crivoie a Mandu a v 1kole Martineaua 62,63 za 1h14 když čelil jen jednomu bb a na servisu prohrál 12míčů!

On už byl slušný junior, byl nejvýše kolem 50 místa ale moc turnajů nehrál. Ale i tak porazil třeba Svrčinu, Meiju, Zinka, Arnaldiho  nebo Matuseviche.

Ionel je určitě také velký talent, nyní na 29 místě v juniorech a loni vyhrál 4 futury v řadě! Ale přijde mi po Covidu trochu méně výrazný. Ve Vogau prohra v kvaldě s Tirantem (určitě to není ostuda) a v Anif ve 3setech s Ehratem (taktéž dobrý hráč) Nyní porazil v 1kole Luncana 75,64 za 1h52. Během Covid pauzy hrál 2 turnaje ve Francii a prohrál třeba s Eyssericem a na Lilleengena a Salvestreho potřeboval 3 sety tedy není asi ještě v nejlepší formě

Zápas asi dost těžký, Ionel to může sfouknout ve 2setech jelikož doma hraje velmi dobře ale já Drogueta musím zkusit

Translate »