Přeskočit na obsah

Ako – Jaziri, Pellegrino. Tipsport @ 2,51. Důvěra 7/10

Tiket – Jaziri, Pellegrino

Jaziri – Ortega Olmedo. Marbella challenger, Španělsko. 1kolo kvalifikace, antuka

Nemyslel jsem si že na Jaziriho ještě dám, ale ve 36letech hraje nyní slušně. Od září má bilanci 8-6, naposledy uhrál kvaldu v Alicanteho, přešel přes Alvarez Varonu a De Greefa do hlavní soutěže, porazil v 1kole Varillase a nestačil až na Villelu. Předtím porazil třeba Luze, Zuka nebo Ilkela a s Kovalíkem a Olivem šel při prohře do 3setů.

Ortega je pro mě lepší hráč na betonu. Po Covid pauze má bilanci 2-4 a prohrál poslední 3 zápasy – na betonu s Heymanem, na antuce s Huslerem 62,64 a Rocou Batallou 36,64,62.

Zde musím Jaziriho zkusit, má dobrou formu a myslím že je lepší antukář

Můj kurz: 1,5

Cervantes – Pellegrino. Marbella challenger, Španělsko. 1kolo kvalifikace, antuka

Zde dám Pellegrina. Ten hraje skvěle. Z posledních 3 turnajů má bilanci 9-3, SF ve Forli, z kvaldy 2kolo v Bielle a 2kolo z kvaldy na ATP turnaji na Sardinii. Porazil hráče jako Travaglia, Petrovič, Seyboth Wild, Clezar, Norrie, Moroni atd.

Cervantes mi přijde že už není takovým hráčem jako dříve. Sice se trochu zvedl ale když narazí na trochu lepšího hráče tak dostane – naposledy s Vukičem 16,16 a horko těžko porazil Bolta 16,75,63 (v kvaldě pak porazil Guinarda a Rocu Batallu. Předtím 2kolo v Sibiu a výhra nad Ejupovičem a prohra s Cerundolem.

Zde věřím Pellegrinovi – dle mě je jinde než Cervantes

Můj kurz: 1,4

Translate »