Přeskočit na obsah

Solo – Droguet. Tipsport @ 2,55. Důvěra 6/10

Tiket – Droguet

Droguet – Bega. Rodez future, Francie. 1kolo, hala

Možná jsem až moc zaujatý proti Begovi (29let, Itálie, 359) nebo se mi až moc líbí Droguet (Francie, 19let, 946) ale tento hráč, kdysi 51 junior světa (porazil třeba Zinka, Meiju, Matuseviche atd) mi přijde že má potenciál. Už jsem na něj psal několik analýz (ne vždy úspěšných) ale během Covid pauzy hrál skvěle, minule v hale porazil Aragona než prohrál ve 2TB se Smithem. V Pardubicích nestačil na Cachina a tady uhrál kvaldu, porazil Pietriho 63,62 a A.Burquiera 61,63 (žádný ztracený servis ve 2 zápasech, odvráceny 3bb, na servisu prohrál celkem jen 21míčů za 17 servírujících gamů.

Bega nehraje ale špatně. Na antuce v Caslanu finále a nyní v Portu ČF na betonu (porazil Nakagawu, Haerteise a nestačil ve 3setech na Fonia) V hale také umí zahrát, letos skalp Pellegrina nebo Leshema.Celkem bilance 55-43. Ale nemyslím si že by tam byl nejsilnější, naposledy prohra třeba s Veldheerem.

Je to trochu riskantnější tip ale já zde mladého Drogueta, doma, rozehraného z kvaldy a rozjíždějícího se musím s malinko nižší důvěrou zkusit.

Můj kurz: 2,15

Translate »