Přeskočit na obsah

Solo – Kuzmanov. Tipsport @ 2,29. Důvěra 6/10

Tiket – Kuzmanov

Kuzmanov – Vanni. Parma challenger, Itálie. 1kolo kvalifikace, hala

Tento zápas mi přijde zajímavý z důvodu Vanniho nerozehranosti. Ten teprve 29.9. psal „Konečně můžu trénovat bez bolesti a čekat na návrat na okruh 12 října“ Ten se pak neuskutečnil z důvodu zrušených turnajů ale návraty jsou vždy těžké. V halách hrál dobře po prvním návratu po zranění ale nyní od února hrál jen 2 zápasy na Italských exhibičních turnajích ale pak evidentně měl zas zdravotní problémy.

Kuzmanov není žádný halař i když na posledním turnaji v hale, v únoru na challengeru v Koblenzi dal senzačně ČF když porazil Orlova, Janviera, Browna a prohrál s Macháčem. Ale i tak je jeho bilance 7-17. Avšak po Covid pauze odehrál mnoho turnajů, nedávno ČF na challengeru v Lisabonu kde porazil Ferreiru a Bonziho (i když na antuce)

Kuzmanov je takový solidní hráč od zadu co moc nekazí a myslím, že by to na nerozehraného Vanniho mohlo stačit. Na druhou stranu, jestli bude Vanni už v pohodě, měl by to zvládnout. Ale vzhledem ke kurzům co dnes na favority je a podle mě jsou to šíleně malé kurzy co neodpovídají (Rune, Gigante apod) tak zde je to zajímavé

Můj kurz: 1,9

Translate »