Přeskočit na obsah

Ako – Laurent, Nakashima. Tipsport @ 2,52. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Toledo Bague – Laurent. Valldoreix, Španělsko. ČF, antuka

25letý Toledo se utká s 22letým Laurentem. Musím říct, že Toledovi úplně nevěřím. Pro mě je to průměrný hráč který na vyšší level nemá a s lepším hráčem většinou prohraje. Po Covid pauze má ČF v Curtea de Arges kde prohrál s Ajdukovičem 61,62 a pak v Sibiu s Orlovem v kvaldě 40,60,62. Zde trochu překvapil výhrou nad Rocou Batallou a Martin Tiffonem.

Laurent byl velmi dobrý univerzitní hráč a nyní se dere nahoru. Pro něj je škoda že přišla Covid pauza – před ní vyhrál 2 futury a jedno finále. Loni měl bilanci 26-8 (antuka 11-2) , letos na okruhu 44-16. A moc zápasů odehrál na exibici ve Francii tak letos neuvěřitelná bilance 90-32. Zde porazil Baretta a Vansheboima.

Přijde mi že má velmi slušnou budoucnost a vidím ho zde jako jasného favorita

Můj kurz: 1,5

Torpegaard – Nakashima. Cary challenger, USA. ČF, hard

Zítra již nemá po 2 dnech pršet a tak nás čeká úplně jiný zápas. Torpegaard po Covid pauze měl 0-4. Zde horkotěžko porazil Blumberga ve 3setech a pak dnes v hale Monteira pro něhož hala opravdu není nejlepší povrch.

Nakashima je na venkovním betonu nejsilnější. Na US Open hrál ve 2kole se Zverevem 4 sety a antuky měl průměrné (4-4) ale opravdu on není antukář. A pak na koberci nestačil na Violu. Zde porazil Kwiatkowského venku a Galarneaua v hale.

Jelikož Torpegaard je nejsilnější v hale a na venkovním betonu je to horší tak pro mě na tomto povrchu je Nakashima velkým favoritem a budu mu věřit

Můj kurz: 1,4

Translate »