Přeskočit na obsah

Ako – Vanni, Draper. Tipsport @ 2,64. Důvěra 7/10

Dle vašich připomínek přidávám i odkaz na Tipsport SK

Tiket – Vanni, Draper

SK: Tiket – Vanni, Draper

Být stále říjen, tak se nedovolím snad už psát žádnou analýzu…Fakt špatný měsíc. Ale o tom sázení je, chvíli se trefí snad vše, chvíli je to takto…Takže jak jsem psal, nebláznit když se daří ale zas nepanikařit když to nejde. Co se počítá je ročný zisk.

Vanni – Lamasine. Parma challenger, 1kolo, hala

Vannimu jsem v 1kole kvaldy nevěřil. Ale na to mýdle co se tam hraje, to je jak pro něj dělaný. Porazil Kuzmanova a Arnaboldiho, za dva 2 zápasy dal 43es a jen 1x si prohrál servis. Navíc se hraje na druhém kurtu který mi přijde rychlejší než centr (a i úplně jinak barevný než centr 😊

Lamasine také uhrál kvaldu, ale Cobolli a Gigante nebyl nejtěžší los. Soupeři mu dali jen 4 esa a tak je vidět že toto bude úplně jiný zápas.

Dle mě je tento povrch na halu nadstandartně rychlý, ne jako většina halových turnajů a tak zde to bude dost o servismanech což Vanni je.

Hráli spolu na pomalejším povrchu v halev Bergamu a Vanni vyhrál 63,64 když na body na returnu vyhrál 28-12..

Můj kurz: 1,55 (psáno když byl kurz 1,7…bohužel nyní drop)

Ferreira – Draper. Parma challenger, 1kolo, hala

Zde platí to samé jako pro první zápas. Draper je hráč do rychlé haly. Má dobrý servis a v kvaldě zde hrál 2 zápasy, porazil Bochiho a Karlovarskyho (i když ten hrál bez zájmu..) Ferreira je lepší na antuce. Na betonu hrál nyní venku v Istanbulu, prohrál s Popkem 62,76

Myslím že povrch a halový trénink rozhodne, a servis má také lepší

Můj kurz: 1,55

Translate »