Přeskočit na obsah

Solo – Bogatin. Tipsport @ 1,95. Důvěra 6/10

CZ – tiket

SK – tiket

Bogatin – Sakellaridis. Antalya future, Turecko. 1kolo, antuka

Nabídka před vánoci je taková jaká je ale zkusil jsem hledat zda tam není něco zajímavého v hodnotném kurzu. A tento zápas by to mohl být. Bogatin je 21letý hráč původem z Ruska hrající už několik let v USA za Boston University. To sice není žádná prestižní „tenisová škola“ ale rok skončil se slušnou bilancí 9-6 , hrál většinou na jedničce a i když prohrál,hrál se soupeři z top 100 jako je Fenty, Jachuck nebo Broom. Nyní v Antalyi to žádná sláva nebyla (první pro turnaj po více než roce) a končil v kvaldě s bilancí 2-3. Tu nyní uhrál když ve finále porazil relativně solidního Trunova.

Jeho soupeř, 19letý Sakellaridis je na tom podobně jako Bogatin jen mi přijde o něco níže. V listopadu měl v Heraklionu bilanci 1-4 a vždy konec v kvaldě, zde před tímto turnajem také 2-3 a opět výhra nad relativně slušným Terzievem a trápení se slabým Arabicim a výhra v STB.

Oba nejsou žádná sláva, oba zde dostali klepce, Bogatin dva kanáry od Snitariho, Sakellaridis 60,61 od Berka Ilkela.

Tedy asi ani jeden díru do světa neudělá. Ale výsledky Bogatina na škole mi říkají že nemůže být tak špatný a když čtu články na Boston University tak ho tam chválí…

Uvidíme, každopádně já bych viděl spíš Bogatina jako favorita ale myslím že bookies nebrali v potaz výsledky na škole

Můj kurz: 1,65

 

 

 

 

Translate »