Přeskočit na obsah

Ako – Furness, Zekič. Tipsport @ 2,42. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Couacaud – Furness. Quimper challenger, Francie. 2kolo, hala

V 1kole jsem dával na Furnesse v kurzu 2,26 že porazí Marcoru což zvádl po skvělém výkonu 62,61 když nečelil ani bb a prohrál si na servisu jen 9 míčů. Tím ukázal že forma z konce roku – 3 vyhrané futury a nyní finále a titul v Manacoru mu neskutečně zvedlo sebevědomí a hraje skvěle.

O 3 roky starší, 25letý krajan Couacaud je sice o 200míst výše ale nevypadá že by byl v tak dobré formě. Sice porazil Rodionova 63,16,63 ale ten se spíš opět trápí a Couacaud si prohrál 4x servis. Na kvaldě AO nestačil na Kruegera .

Pro mě je Furness v životní formě a já mu budu opět věřit

Můj fair kurz: 1,5

Zekič – Hampel. Káhira future, Egypt. 1kolo, antuka

V zápase 32letého Zekiče s 24letým Hampelem dám Zekiče. Ten je na antuce silný a pořád je schopný zde dosáhnout dobrých výsledků. Koncem listopadu zde v Káhiře vyhrál future když porazil dobré hráče jako Sanchez Jover, Paz nebo Michalski. Minulý týden zde už zase po cca měsíční pauze hrál a porazil Lamu a Capechiho než prohrál s dobře hrajícím Jianem 75,26,64

Hampel je velmi talentovaný hráč který je ale dost náladový a dovede prohrát s každým. A nyní vypadá že nemá zrovna formu. Koncem prosince hrál turnaj v Rakousku kde prohrál s Wirlendem a potřeboval 3sety na Langa (76 ve 3setu) nebo Emesze. Začátkem ledna hrál ještě jeden turnaj a tam se opět trápil, 3 sety potřeboval na Emesze, Wirlenda, Schmidta než prohrál s Misoličem. A to že forma není nejlepší ukázal zde i minulý týden když ve finále kvaldy uhrál jen 3 gamy s Bocchim.

Pro mě Zekič pokud bude hrát svůj standard a Hampel se najednou nezblázní tak Zekič by to měl dát

Můj fair kurz: 1,4

 

Translate »