Přeskočit na obsah

Ako – Galoppini, Kravchenko. Tipsport @ 2,54. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Galoppini – Yevseyev. Antalya future, Turecko. 1kolo, antuka

I když Galoppini nehraje svůj nejlepší tenis a nemá výsledky jako před rokem tak stejně proti Yevseevovi musím vsadit.

Galoppini zde před rokem v tuto dobu uhrál 3x SF v řadě když porazil i Nedelka, Jecana nebo Jianu. Avšak během Covid pauzy ztratil formu a měl bilanci 3-6. Nyní uhrál ČF kde ale pak dostal klepec od Cachina 61,61 a minule prohrál se slušně hrajícím Fominem. Teď se trochu protrápil třema zápasy v kvaldě ale výhra je výhra a tak pomalu může získávat ztracené seběvědomí. A tento Ital je na antuce určitě nebezpečný.

Sázka je ale dost proti Yevseevovi. Ten dle instagramu v posledních měsícj spíš užívá života než hraje a na výsledkách je to znát. Výsledky má dost průměrné včetně pěti proher hned v prvním zápase. Minulý týden prohrál hned v 1kole s Foniem 61,75 dost rychle na antuku, za 1h11 když na body prohrál jasně 73-49 a na returnu 36-18. To nevypadá na nějaký skvělý výkon. A sice pak byl s Orlovem ve finále deblu kde nestačili na Cachina s Cerundolem. Ale tento týden hned prohra se slabým párem Alkaya/B.Ilkel 75,61. To nevypadá úplně dobře

Já zde musím zkusit Galoppiniho, ten určitě bude dřít ale u Yevseeva si nejsem jist jak k tomu přistoupí navíc když formu nemá

Můj fair kurz: 1,7

Corwin – Kravchenko. Antalya future, Turecko. 1kolo, antuka

Stejně jak minulý týden musím dát na prohru Corwina. To opravdu není antukář. Minule horko těžko porazil slabého Alkayu 64,64 když vyhrál jen o 8 míčů více a pak dostal s Marti Pujolrasem 63,63, body jasně 77-56. Při druhém servisu měl tragických 34%, pří 1servisu také málo, jen 54%. I ve 4hře zde má také 0-2 a prohrál minulý i tento týden v 1kole.

Kravchenko hrál zde skvěle a koncem roku zde měl titul a finále. Nyní si dal 3 týdny pauzu a je dobře, že musel do kvaldy aby se zpět do toho dostal. Nebylo to tak lehké ale věřím že mu to pomohlo.

Můj fair kurz: 1,35

Translate »