Přeskočit na obsah

Ako – Tatlot, Draxl, Beauge. Tipsport @ 2,29. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Vítejte u první analýzy roku 2021. Snad se bude dařit podobně jako v roce 2020 kdy yield byl skvělých 17,9%

Okala – Tatlot. Manacor future, Španělsko. 1kolo, hard

V tomto zápase dvou francouzů dám na 24letého Tatlota že porazí 23letého Okalu.

Zápas se hraje cca za2hod a tak vezmu jen hlavní důvody a to je forma z konce roku. Zatímco Tatlot hrál slušně jak na okruhu (finále v Plaisir, ČF ve Forbachu) tak na francouzské sérii kde v listopadu vyhrál v Bressuire turnaj (ve finále porazil Bourgua, cestou do finále ještě porazil Lakata, Obryho a Mitjanu)

To Okala v Rodez v polovině října prohrál s De Schepperem a stejně tak v Colomiers na francouzské sérii. Tam ještě porazil Raymonda v STB a skrečoval mu po 3gamech Halys.

Bilance je 1:1, ve 2016 vyhrál Okala 76,46,75 v Turecku na futuru a v 2017 Tatlot 63,76 v Kataru na futuru. Oboje byl beton

Já zde věřím Tatlotovi, kurz bych viděl malinko výše než 1,4

Oliveira – Draxl. Delray Beach, USA. 1kolo kvalifikace, hard

Oliveira se již delší dobu trápí a z posledních 7 zápasů prohrál 6. A to vše na antuce. Na facebooku jsem sdílel neskutečně zkažený balon s Celikbilekem na breakbol na jeho posledním turnaji.

To Draxl měl loni neskutečnou bilanci 94-19 když hrál hrozně moc exhibic. Byl to ale také top 10 junior a je mu stále jen 19let. Na okruhu hrál naposledy v listopadu v SF ve Fayetville ale zde v prosinci uhrál turnaj o WC do tohoto turnaje když vyhrál 7 zápasů (ale spíš s lehkými soupeři) když nejtěžší byl asi Rotsaert. Následně vyhrál ještě další malý turnaj.

Myslím že letos by Draxl mohl stoupat na žebříčku a zde mu dávám velké šance

Beauge – Stone. Káhira future, Egypt. 1kolo, antuka

Zde beru kurz 1,16 jako skvělý. Stone je slabounký, loni bilanci 2-19 když třeba s Michnevem dostal 60,61 Tashbulatovem 61,61 apod.

Beauge není žádná hvězda ale o x kategorií je výše. zde uhrál kvaldu a ve finále i solidního Beaupaina, předtím s Lopez Montagaudem prohrál v STB. Zde je to spíš o tom kolik gamů Stone uhraje

Translate »