Přeskočit na obsah

Solo – Shelbayh. TBC. Důvěra 7/10

 

Shelbayh – Šafránek. Manacor future, Španělsko. 2kolo, hard

Dnes jsem napsal takový rychlo tip na Cohena který sice vyhrál, bohužel za stavu 64,31 soupeř skrečoval. A jelikož po vypsání kurzu šel kurz z 2,5 rychle dolů (i když kompenzace kurzu právě Shelbayhem naopak kurz zvedl ještě výše než byl původní kurz), nyní udělám to o čem jsem mluvil, že napíšu analýzu dříve než je tip vypsán. Uvidíme co to udělá ale je na každém ať si chytí dobrý kurz

Abdellah Sheylbah je obrovský talent, tento čerstvě teprve 17letý hráč zde trénuje v Rafa Nadal Academy a v juniorském žebříčku už je na 39 místě. Na konci roku totiž jeden turnaj vyhrál a dal jedno finále. Už loni ve svých čerstvých 16letech zde uhrál na futuru SF a nestačil až na Furnesse 63,76 když hráli 1h44 a vyhrál jen o 10míčů méně!Na konci roku hrál i další future a tam prohrál ve 2kole s Cachinem 64,67,63 když hráli 2h35! Nyní v 1kole porazil De Boese 61,62. A to De Boes je 79 junior světa tedy žádný tragéd.

Zde je jeho krátké představení

 

Vašek Šafránek je navíc příběh sám pro sebe. Velmi nevyrovnaný a schopný praktický kvůli své hlavě prohrát jakýkoliv zápas. Na konci roku prohrál všech 6 svých zápasů na futurech a až v extralize se trochu chytil když tam porazil Macháče který tam ale hrál dost špatně.

Zde v 1kole porazil Lopez Morilla 46,64,64 za 2h29 když vyhráli stejně míčů a servis si prohrál 2x z 10bb (Shelbayh nečelil jedinému bb)

Toto je prostě zápas co musím vsadit.Uvidíme jaké budou kurzy. Já doufám že zde kurz bude přes 2, cokoliv výše bude velký benefit

Translate »