Přeskočit na obsah

Ako – Gimeno Valero, Droguet. Tipsport @ 2,43. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Gimeno Valero – Sels. Biella challenger, Itálie. Finále kvalifikace, hala

O postup do hlavní soutěže se utká 19letý Gimeno Valero (398) ze Španělska a 25letý Sels (337) z Holandska. Zde dám na Gimena. Gimeno je ex 12 junior světa a začíná se už solidně prosazovat. Loni na antuce porazil třeba Bagnise, Coriu nebo Dieze. Zároveň hraje dobře i na betonu kde vyhrál future v Sintře když porazil i Eliase, Pennistona a ve finále Fanselowa. Minulý týden nestačil ve Villeně ve 3setech na Runeho a dnes v 1kole porazil dobrého Ajdukoviče 36,76,64.

Naopak Sels mi přijde že pomalu ztrácí velmi dobrou formu co měl. Dnes to byla velká bída a výhra nad v hale slabým Roncallim 16,60,64 nebyla úplně přesvědčivá. Letos byl ještě v ČF v Bressuire kde nestačil na Bergse a ve Villeně také hrál 3 sety s Runem.

Co se mi také zdálo je pomalost zdejšího povrchu. Některé haly jsou hodně rychlé jako třeba v Parmě na konci roku ale tento povrch je určitě z těch pomalejších. Také vyhrálo několik kovaných antukářů jako Cervantes nebo Ornago.

Můj fair kurz: 1,7

Arends – Droguet. Cherbourg challenger, Francie. Finále kvalifikace, hala

Ve Francii je hala o něco rychlejší a toho využil kvalitní deblista Arends (29let, v singlu nikdy v top 1000) který porazil antukáře Sanchez Izquerda 06,62,75

Jeho soupeřem bude ale 19letý Droguet který jde rychle nahoru. Dnes porazil Crepatteho 64,57,64 a navázal na super výsledky z podzimu kdy prorazil a vyhrál nad hráčema jako Aragone, Martineau, Bega nebo Mansouri.

V tomto zápase věřím že Droguet využije dobrého losu a utkání zvládne

Můj fair kurz: 1,25

Translate »