Přeskočit na obsah

Ako – Rodriguez, Denolly, Kirchheimer. Tipsport @ 2,38. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Novikov – Rodriguez. Naples future, USA. 1kolo, antuka

30letý Rodriguez patřil k nejlepším hráčům na UTR turnajích co se tu posledních pár měsíců hráli. Od prosince zde má 33-5 když porazil i kvalitní hráče jako Mi.Redlicki, Kingsley, Corwin, Chappelll atd. Vyhrál i turnaj o WC zde na tomto turnaji. Minulý týden měl smůlu na los a prohrál v 1kole ve 3setech s Fratangelem. A any nevypadl z formy, vyhrál mezitím než začne tento turnaj jiny i když slabě obsazený místní turnaj.

Jeho soupeř, 27letý Novikov není ale hlaně ani žádný antukář. Minule zde nestačil na Panna 76,61 ale nyní uhrál kvaldu a to přes Arconadu a Dhoeho a to vždy přes STB. Předtím hrál naposledy challenger v Cary kde nestačil na Nedovyesova ve 2 setech.

Forma, povrch, rozehranost, vše jasně pro Rodrigueze

Můj fair kurz: 1,35

Denolly – Bangoura. Naples future, USA. 1kolo, antuka

23letý Denolly hraje velmi slušně. Minulý týden ČF a výhry nad Kovačevičem nebo Silvou (prohra s Redlickim), začátkem roku ČF v hale nebo koncem roku slušné výsledky na turnajích ve Francii (výhra nad Janvierem, Addedem, Marmousezem..)

Bangoura bral minulý týden také ČF když porazil Bertrana a Toleda a prohrál s Taburem. Jinak místo na okruhu zde hrál UTR turnaje a nyní v lednu zde měl bilanci 1-3 když nestačil na Locka, Perega a Kirchheimera.

Pro mě je Denolly lepší hráč a zde mu budu věřit. Bilance je navíc 1-0 pro Denollyho, ve 2017 vyhrál na antuce 62,60

Můj fair kurz: 1,45

Scott – Kirchheimer. Naples future, USA. 1kolo, antuka

A poslední zápas je pro mě v zásadě jasných 10% navíc.Scott zde minule nestačil jasně na Wesselse, na UTR má prohry s Pannem, Khanem, Milavskym, Peregem, Bangourou a třeba s Kirchheimerem dostal v polovině ledna 62,64

Nemá smysl zde psát že Kirchheimer hrál tyto UTR solidně a je o několik levelů výše

Můj fair kurz: 1,05

 

Translate »