Přeskočit na obsah

Solo – Fajta. TBC. Důvěra 7/10

Piros – Fajta. Sharm el Shaikh future. Egypt. 2kolo, hard

Zde jsem zvědavý na vypsaný kurz ale kvůli rychlosti analýz, jejich pravidlům a následným dropům to napíšu hned. To je výhoda nebýt závislý na netech a Tipsport komunitě. Každý to může dát kde chce a dle uvážení.

18letý Fajta je 14 junior světa který se hodně ukázal koncem roku na prestižním Orange bowlu kde se dostal do finále když porazil dobré juniory jako Mayo, Cuenin nebo Van Assche. Nestačil až ve finále na Filse a prohrál 61,46,62. Svůj talent ukázal už předtím na futuru v Bratislavě kde porazil Heymana, Michneva a Gengela a prohrál až ve 3setech s Bobrovem. Zde měl v 1kole taky slušný skalp, porazil 63,63 Chrysochose když si ani neztratil servis.

21letý Piros, také z Maďarska je pro mě spíše hráč na antuku. Po Covid pauze hrál jen v Heraklionu na betonu kde potřeboval 3sety aby porazil Dembeka a 64,64 prohrál s Kodatem. Nyní v 1kole porazil veterána Setkiče 46,63,64 když si 4x z 8bb prohrál servis.

Tento zápas vidím naprosto vyrovnaně ale Fajtu musím zkusit. Jsem zvědavý na kurzy, open kurz by myslím nemusel být špatný. Můj fair kurz je kolem 1,8 a dle toho také budu sázet

Translate »